Van aki szerint tényleg jobb volt az élet Gyurcsány alatt és most Orbán alatt hű de rossz?
Figyelt kérdés
Nem kell szeretni Orbánt nem is erről van szó, de most komolyan, az a sok válasz meg fröcsögés amit itt látok meg a Facebook hozzászólásokba akik azt mondogatják, hogy milyen jó volt Gyurcsány alatt meg ő milyen jó politikus azok valami alternatív univerzumban élnek?2020. dec. 9. 18:44
32/32 anonim válasza:
Ide gyerekek irkálnak, én viszont dolgozó felnőtt voltam már akkor is és emlékszem, hogy a válság előtt is már nagyon nagy bajok voltak, gyurcsány alatt látszott, hogy mindjárt összedől a kártyavár. Ehhez képest jókor jött nekik a válság, mert rá lehetett kenni mindent. Nekem magyarázhatnak itt a 18 éves hozzászólók, én a saját bőrömön tapasztaltam mekkora gáz volt már a vilagválság előtt az országban Gyurcsány alatt. Most már utólag lehet ferdíteni, összemosni a dolgokat, az igazságra én pontosan emlékszem és még sokan mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!