Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van aki szerint tényleg jobb...

Van aki szerint tényleg jobb volt az élet Gyurcsány alatt és most Orbán alatt hű de rossz?

Figyelt kérdés
Nem kell szeretni Orbánt nem is erről van szó, de most komolyan, az a sok válasz meg fröcsögés amit itt látok meg a Facebook hozzászólásokba akik azt mondogatják, hogy milyen jó volt Gyurcsány alatt meg ő milyen jó politikus azok valami alternatív univerzumban élnek?
2020. dec. 9. 18:44
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
81%

A szerda délelőtti hírt követően, délután Donald Tusk, az Európai Néppárt lengyel elnöke Twitter-oldalán üzent a Néppártban helyet foglaló állam- és kormányfőknek (akik részt fognak venni az Európai Tanács december 10-11-i csúcsán), amiben már kész tényként kezeli a lengyel-magyar vétó bukását. Ahogy írta:

„Az üzenetem az EPP államfőinek és miniszterelnökeinek: A vétóval belengetett zsarolás megbukott."

És ezt annak a pártnak az elnöke mondta, aminek a fidesz is tagja... :D

2020. dec. 9. 19:20
 22/32 anonim ***** válasza:
18%

dehogy volt jobb. Akkor 100e Ft-t kerestem maximum, most nettó (teljesen bejelentve) 400e Ft-t. Nem értem.

Aki szerint jobb volt, az magyarázza már el nekem, mi a fészkes fene volt jobb, amikor adóemelések történtek, SZUPERBRUTTÓ, vagy erre sem emlékeztek, vagy 32%-os SZJA, és nem volt családtámogatási rendszerük sem, bezártak egy csomó kórházat, elvették a gyest, és még sorolhatnám.

Mi a fészkes fene volt akkor jobb?

A világ liberalizálódott, a mocsok nem az Orbántól van, hanem ilyen szar a világ, meg ami folyik nyugaton...

2020. dec. 9. 19:21
 23/32 anonim ***** válasza:
66%
Sokkal jobb volt.
2020. dec. 9. 19:21
 24/32 anonim ***** válasza:
0%
Azt elfelejtettem írni, hogy nem vagyok diplomás... kereshetnék még többet is, ezt az egyet bánom.
2020. dec. 9. 19:22
 25/32 anonim ***** válasza:
79%

Egyik hülyébb, mint a másik. De az tény, hogy a 2000-es évek végén válság volt. Akárki is lett volna a miniszterelnök szar lett volna. Míg a 10-es években egész Európában gazdasági fellendülés volt, akárki is lett volna a miniszterelnök, alapvetően jól éltünk volna. Az izgi dolgok most kezdődnek, ugyanis nyakunkon a világválság, most derül ki, hogy ezt hogyan tudják kezelni.

Az eddigi inflációt elnézve nem túl jól.

2020. dec. 9. 19:32
 26/32 anonim ***** válasza:
18%

#19/24

1001x leírták már, hogy nem a jogállamiság kritériumával van a baj, hanem azzal, hogy ennek a mechanizmusnak semmi jogi háttere nincsen. Még Donáth Anna is azt nyilatkozta, hogy Magyarországot csak a "rossz összkép" alapján lehet büntetni, jogilag nincs támadási felület. És azzal, hogy meg se próbálnak jogi hátteret adni a dolognak, csak pofára osztályozni, azzal nem értettünk sokan egyet.

De azok után, hogy ezt MILLIÓSZOR leírták ezek a fórumon, és te még mindig itt tartasz, csak a saját szellemi szegénységedet bizonyítod.

2020. dec. 9. 19:32
 27/32 anonim ***** válasza:
77%
Sokkal rosszabb Orbán alatt!!!!
2020. dec. 9. 19:35
 28/32 anonim ***** válasza:
81%
Több százezer honfitársunk ment nyugatra Orbán alatt, mert itt nem lehet megélni. Erről ennyit.
2020. dec. 9. 19:43
 29/32 anonim ***** válasza:
59%

Mi a retkesért törölgettek hozzáírásokat.

Jellemtelen.

2020. dec. 9. 20:00
 30/32 anonim ***** válasza:
70%

Az emberek akkor kedvelnek egy vezetőt, ha békén hagyja őket és nincs jelel az életük minden területén.

Gyurcsány békén hagyta az embereket nem zaklatta az embereket ilyen meg olyan keresztény meg illiberáls elvekkel az embeket tudták ha valaki nem ért velük egyet akkor ez van azt az embert nem tartották idiótának. Ma igen. Ja és a liberális nem szitokszó volt.

Orbán pedig beleszól mindenbe még a hálószobai dolgokba is meg a vallásba ami szigorúan magánügy lenne.

2020. dec. 9. 21:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!