Ha Orbán szerint a kormányban ül az ország legbátrabb 133 embere, akkor miért védetik magukat a TEK munkatársaival? Ennél még Gyurcsány is bátrabb volt 2009-ben mikor leköpték.
Figyelt kérdés
2020. máj. 6. 21:01
1/5 anonim válasza:
A bátorság és az eszetlenség között elég nagy különbség van.
Attól, hogy bátor vagyok, nem fogok leugrani a tizedik emeletről, mivel nem vagyok eszetlen.
Ez nem bátorság, hanem elővigyázatosság kérdése.
2/5 Alain Delon válasza:
Ezek azok dolgok, amiket a fideszesek nem bírnak felfogni.
3/5 anonim válasza:
Mi értelme van az ilyen kérdéseknek? Fog javulni ettől a helyzet bármit?
4/5 Estádio de Felchút válasza:
azért védik őket, mert a sanyargatott nép lámpavasra húzná mindet
5/5 anonim válasza:
Sanyargatás...ne vicceljünk már, nem vagyok egyik oldalhoz se hű, de azért nekem ne mondja senki, hogy sanyargatás van az országban. Közel sem szép és jó a helyzet de azért na ;D
Amúgy meg azért, kedves Kérdező, mert politikusok, tehát célpontok egyes nem túl békés embercsoportoknak. De bármelyik párt lenne hatalmon, ugyan úgy védené magát, ahogy más országokban is teszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!