Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz megakarja szüntetni...

A fidesz megakarja szüntetni a Tescot Auchant Interspart aldit stb ez jó dolog lenne?

Figyelt kérdés

Ti örültök neki hogy 10 éven belül megszűnnek a Tesco Auchan aldi lidl Interspar penny stb üzletek és csak a drága hazai termékeket lehet vásárolni és csak magyar boltok lesznek ,ti örültök neki hogy vissza fele fejlődik az ország?

Vagy ez inkább jót tesz majd az országnak olyan lesz mint a 80-as években volt?

2020. dec. 8. 20:32
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
18%

#10: Fú, édes Istenem, valaki az autópályán szembe halad a forgalommal!

[link]

Ezért vagyok én 0%-on, te meg 100%-on? Ritka egy idióta vagy! :DDD

2020. dec. 8. 20:58
 22/32 anonim ***** válasza:
86%
19: ereszre gondoltam, de a lámpaoszlop se rossz
2020. dec. 8. 20:58
 23/32 anonim ***** válasza:
97%

Lassan valósággá válik majd a pálinkaszerelős wardburgszerelés is.......

Már milyen régen megjósolta ezt egy troll. Én még tisztán emlékszem a hülye kérdéseire. Mennyire nevettünk rajta most meg.....

2020. dec. 8. 20:59
 24/32 anonim ***** válasza:
77%

Amíg a narancsmaffia uralkodik itt, addig csak multinál vásárlok. Nem csupán olcsóbb és nagyobb a kínálat, de ráadásul nincs Fidesz-kézen. És ez utóbbi számomra a fontosabb, mert ezen a téren nem vagyok hajlandó Mészáros és a többi fidióta zsebét tömni pluszban.

Nagyon remélem, hogy egy nap eljön az a kor, amikor jó lélekkel megyek magyar áruházba vásárolni és euróval fizetek.

2020. dec. 8. 21:36
 25/32 anonim ***** válasza:
13%
Ja, hiteles forrás esetleg?
2020. dec. 9. 02:08
 26/32 anonim ***** válasza:
10%

A myugati multi szolgáltató elviszi a hasznot Magyarországról, míg a hazai vállalkozó a magyar gazdaságban forgatja a mi hasznunkra.

Az úgynevezett eu támogatás a multik által kihordott, másként magyarországon is tartható haszon részlehes kompenzációja.

Amikor kintről még a jelképes kompenzáció visszatartásával fenyegetnek, ami azért jár jogosan mert megnyitottuk a piacunkat a részükre,

akkor ki tudjuk mi is utasítani a tőlünk vagyonokat kihordó nyugati szolgáltató multikat és a hasznot a hazai vállalkozók itthon tudják tartani, hogy a magyar lehetőségeket erősítse tovább!

2020. dec. 9. 02:35
 27/32 anonim ***** válasza:
77%

26: "A myugati multi szolgáltató elviszi a hasznot Magyarországról, míg a hazai vállalkozó a magyar gazdaságban forgatja a mi hasznunkra."

Ó, te szerencsétlen, te minden baromságot beveszel, mert azt Vityka mondta?!

Ezek a Coop-os meg a franc tudja milyen magyar vállalkozók kétszer annyi pénzt menekítenek ki...

Neked nem tűnt fel, hogy ezermillió számra jön az EU-s agrár támogatás, és nem hogy lejjebb mennének az árak, hanem tegnap egy kiló alma 899-Ft-ba került? Hogy az 1800 Ft-os magyar trappista sajt ehetetlen? Hogy a magyar borokból nem lehet normálisan kihúzni a dugót? Hogy a szalámi belül üres?

Sz@rt gyártunk és sz@rt forgalmazunk - mi magyarok!

2020. dec. 9. 03:00
 28/32 anonim ***** válasza:
31%

Hé! Szebben a száddal!

2020. dec. 9. 11:43
 29/32 anonim ***** válasza:
85%

10 ev? 2 es a fidesz sehol sem lesz.

Amugy versenyellenes, tuti nem fognak eltunni.

2020. dec. 9. 14:18
 30/32 anonim ***** válasza:
88%
Ha valaki lelép a sparral, én utána megyek. A múltkor 750 Ft-ért akartak nekem eladni a csípős levest, ugyanezt a levest pedig a szomszédos sparban 400 Ft-ért megvettem. A multik sok esetben olcsóbbak, mint a hazai áruházak. Es választékosabb, minőségibb árukat tartanak.
2020. dec. 9. 14:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!