Olyan gúnyos dolgokat írnak Orbán Viktor miniszterelnök úr hivatalos facebook posztjai alá hogy felháborítónak tartom és mélyen megráz a dolog! Hát hogy lehet ilyet csinálni? Miféle emberek vannak?
Figyelt kérdés
Tán nem ízlett a krumpli?2020. dec. 8. 00:23
2/9 anonim válasza:
Először azt hittem, te vérfideszes vagy, de aztán elolvastam a megjegyzést. :)
3/9 anonim válasza:
Nem reagál se a jóra, se a rosszra; pedig több a jókívánság, mint az igazság. Szóval, falraborsó lepereg.
4/9 anonim válasza:
Miért, miket írnak? Tudnátok példákat hozni? :-)))
5/9 mindentudó99 válasza:
Lehet összekeverik a román Orbánnal mint a híres Reuters.
6/9 anonim válasza:
Amikor a korlátozásokrol beszél én is ott szoktam lenni. Én kifejezetten örülök az olyanoknak hogy "kár volt erre sávszélességet pazarolni" és hasonlók.
7/9 anonim válasza:
Tegnap én is megállapítottam, hogy az emberek rendkívül kulturálatlanok lettek. Egy negatív véleményt is emberi formába kellene csomagolni. Nagyon szomorú, hogy ennyire lezüllött az emberi faj.
8/9 anonim válasza:
7. Így van pl. Nézd meg Bayer vagy Bede Zsótit. Remek példái annak hogyan kell igénytelenül kommunikálni :D
9/9 33/6 válasza:
Rászolgál a hangnemre. És még ebből sem ért. Vagyis érti, mert elég dörzsölt, de leszarja, mert úgy érzi megteheti. Jobban esne közméltóságként tisztelni, de nem megy. Nem méltó rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!