Nem fogják leváltani Orbánt a következő 6 évben ő lesz a miniszterelnök?A Budapestiek miért ellenzékiek nem kell nekik a jó?
Azt vettem észre hogy Budapest nagyon utálja a fideszt de nem értem miért hisz még bem volt soha Magyarország történetében ilyen jó kormányzás mint amit a fidesz csinál.
De a budapestiek miért ellenzékiek?
Karácsony Gergelyre szavaztak aki hazudott össze vissza igérgetett hitegetett és a végén nem csinált semmit csak a pénzt veszi fel.
De Önmagában Budapest elég lesz ahhoz hogy Orbán Viktort leváltsák?
Budapest miért festi falra az ördögöt miért akar a gonoszal szövetséget kötni talán hiányzik nektek Budapestieknek az a idő amikor kiáltatok a tére és skandáltátok hogy Gyurcsány takarodj Gyurcsány takarodj?
Hiányzik nektek az erőszakos teljhatalmú rendőri intézkedések?
Gumi lövedékek rendőri brutalitás?
Talán nosztalgiázni akartok újra át akarjátok érezni a 2000-res évek eltipró Gyurcsány rezsimjét?
hiányzik nektek 2006?
vagy miért nem akarjátok el fogadni a fideszt?
Ennél jobban már egy párt sem tudja jobban végezni a feladatát a fideszben nincs korrupció nincs hazudózás mint a bal oldalon.
Önmagában a dühös buta Budapest elég lesz ahhoz hogy leváltja a Orbán kormányt?
Én félek hogy vége lesz a béke időnek és újra a sötét középkor vár ránk mint a 2004-2010-ig volt.
A vétózó eszetlen hogy lehet szimpatikus??
Ez az ember hülye, olyan károkat okoz a magyar embereknek hogy ez példátlan.
Egyébként ha Gyurcsányon meg a többi ellenzékin múlt volna már rég több száz ezer migráns szaladgálna itt az országunkban ,nem lenne elég elviselnünk a cigányokat de még az arab szifiliszes vademberek is itt lennének és örjöngenének késselnének lopnának a magyar városokban ,ugye nem hiányzik az nektek hogy félve menj ki az utcára , Orbán Viktor védett meg minket ezektől a vademberektől mert nem engedte be őket.
Nem lett volna elég az hogy a házatok a cigányok miatt kevesebbet ér ,mintha bejöttek volna a arab emberek és akkor még kevesebbet érne.
Így is van bőven baj a cigányokkal minek nekünk arab vad emberek is ,hála Orbánnak egy bajal kevesebb.
Budapest: a legnagyobb életszínvonal Magyarországon, a legmultikulturálisabb város (tehát nem csak az M1-en láttak "migránst", hanem feltehetően valós és jó tapasztalataik is vannak, és nem hívják rá a rendőrt egy fejkendős nőre). A jobb életszínvonal jobb tájékozottságot jelent:internet, több TV csatorna, utazási, művelődési lehetőség. És a közoktatás is jobb Budapesten, mint a vidék nagy részén.
Ezek a tényezők nem kedveznek Orbinknak.
"vagy miért nem akarjátok el fogadni a fideszt?"
Volt 9 évük. Szép volt jó volt, de köszönjünk ennyi!
"Azt vettem észre hogy Budapest nagyon utálja a fideszt de nem értem miért hisz még bem volt soha Magyarország történetében ilyen jó kormányzás mint amit a fidesz csinál."
Talán, mert nem tettek le semmi extrát az asztalra?
Szerintem a legrosszabb döntésük volt, hogy külön választották az országgyűlési képviselői pozíciót és a önkormányzatit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!