Nem fogják leváltani Orbánt a következő 6 évben ő lesz a miniszterelnök?A Budapestiek miért ellenzékiek nem kell nekik a jó?
Azt vettem észre hogy Budapest nagyon utálja a fideszt de nem értem miért hisz még bem volt soha Magyarország történetében ilyen jó kormányzás mint amit a fidesz csinál.
De a budapestiek miért ellenzékiek?
Karácsony Gergelyre szavaztak aki hazudott össze vissza igérgetett hitegetett és a végén nem csinált semmit csak a pénzt veszi fel.
De Önmagában Budapest elég lesz ahhoz hogy Orbán Viktort leváltsák?
Budapest miért festi falra az ördögöt miért akar a gonoszal szövetséget kötni talán hiányzik nektek Budapestieknek az a idő amikor kiáltatok a tére és skandáltátok hogy Gyurcsány takarodj Gyurcsány takarodj?
Hiányzik nektek az erőszakos teljhatalmú rendőri intézkedések?
Gumi lövedékek rendőri brutalitás?
Talán nosztalgiázni akartok újra át akarjátok érezni a 2000-res évek eltipró Gyurcsány rezsimjét?
hiányzik nektek 2006?
vagy miért nem akarjátok el fogadni a fideszt?
Ennél jobban már egy párt sem tudja jobban végezni a feladatát a fideszben nincs korrupció nincs hazudózás mint a bal oldalon.
Önmagában a dühös buta Budapest elég lesz ahhoz hogy leváltja a Orbán kormányt?
Én félek hogy vége lesz a béke időnek és újra a sötét középkor vár ránk mint a 2004-2010-ig volt.
"Csak nézd meg a statisztikákat hogy 2010 előtt milyen sokan voltak munkanélküliek reménytelen szegénységben éltek várták a segélyt ,most meg mindenki nyugati kocsival szaladgál csak annak nincs munkája aki eleve nem akar dolgozni , Magyarország a lehetőségek földje bárki lehet híres bárki lehet gazdag bárki elérhet bármit csak akarni kell és talpra kell állni ,a kormány minden vállalkozást támogat segít minden embert a rossz bűnöző embereket megbünteti csökkent a közveszély Magyarországon."
Te milyen tudatmódosítót szedsz a fideszpropaganda mellé?
"Hány évesek vagytok elmúltatok már 18?"
Veled ellentétben már rég elmúlta 18, sőt, akkor is több voltam, amikor a randalírozás ment!
Igen? Igen?
és talán ilyen korrupt ellenzéki miniszterelnököt akartok akik ezerszer korruptabbak mint Orbán?
Nesze nektek ellenzékiek.
Azért mert Orbán Viktornál senki sem alkalmasabb erre a posztra.
Magyarország történetében nem volt még ilyen emberséges miniszterelnök , a Kádár is egy zsarnok volt diktátor csak akik akkor voltak fiatalok azért mondták hogy jó volt mert akkor voltak fiatalok.
De a jelenlegi modern világunkban nem lehet jobb miniszterelnök.
Higgyétek el hogy ha leváltsák Orbánt egyszer akkor majd vissza sírjátok ezeket a békés időket amiket most élünk.
Majd vissza sírjátok még azt hogy milyen jó is volt ti meg bem értékeltétek.
Én már most sirok, de nem Orbánért...
Ez valami új vírus? Elveszik az emberek csöppnyi agyát? Najo ami nincs azt nem lehet, ugyebár. Szóval hol kaptad el ezt a gyilkos kort? A fideszfantalálkozón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!