Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek a mai...

Mi a véleményetek a mai bejelentésről?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk január 11-ig maradnak a jelenlegi szabályok és max szenteste lesz talàn kivétel, szerintetek ezt meg kellet lépni? Mennyire dühít fel hogy nem lehet szilveszterkor bulizni?

2020. dec. 7. 23:27
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
68%
Nem mehetek 8 után k..rvázni :(
2020. dec. 8. 00:03
 12/30 anonim ***** válasza:
91%
Fizesd ki este héttől reggel hatig. Egész éjjel fürészelhetsz.
2020. dec. 8. 00:15
 13/30 anonim ***** válasza:
66%
Szar
2020. dec. 8. 00:30
 14/30 anonim ***** válasza:
75%

3

Te ne is igyál, józanul is hülye vagy. :D

2020. dec. 8. 00:32
 15/30 anonim ***** válasza:
76%

Ahol sok jó ember összefog, ott mindent meg lehet oldani. Aki birka ezért érdemes kicsukni az életünkből. Mert ha egy csoportban van egy bolond az százat csinál. Ahol szeret van és összefogás ott nem számít a hamis törvény. Ahol irigység, harag, félelem van, azokkal azt csinál a hatalom amit akar. Érthető tehát a hatalom embereket összeuszító politikája.

Ezért kell felvenni azt a politikát, hogy mindenki felé szeretettel kell közelíteni. És ha valaki nem szeretettel válaszol, azt érdemes kicsukni az életükből. Különben tönkre teszi azt. Az anyagi érdekeket el kell engedni, abból a szempontból, hogy a szabadság mindennél fontosabb. A birkákat így ki lehet közösíteni. Mert hiszek benne a szeretetre, békére vágyóak többen vannak. Mint aki a rabságnak híve.

2020. dec. 8. 01:02
 16/30 anonim ***** válasza:
43%
Este 8-as dologra eddig is tettem magasról, a többi meg nem zavar.
2020. dec. 8. 02:05
 17/30 anonim ***** válasza:
82%

Én sem szoktam bulizni menni, általában a szűk családdal szilveszterezek otthon. Viszont tudomásul tudom venni, hogy vannak aki szeretnek menni, és nem sajnálom tőlük.

Engem nem zavar, ha valaki jól akarja érezni magát. Mindenkinek más a fontos.

2020. dec. 8. 05:25
 18/30 anonim ***** válasza:
49%

És miért tobzódnának? Egyrészt a karácsonyról két hét múlva fognak dönteni, másrészt pedig ha jól tudom, nem zárták be a multikat. Este hétig taposhatják egymást az emberek a multikban saját kedvükre.

2020. dec. 8. 05:38
 19/30 anonim ***** válasza:
68%
Tényleg eddig eszembe se jutott, hogy most a lányok az út mellett, nyolckor lehúzzák a rolót?
2020. dec. 8. 07:18
 20/30 anonim ***** válasza:
90%
A szilveszteri korlátozás érthető, viszont az nem, hogy (a törvény pontos §-a szerint) este 20 óra után futni sem mehetek le (a gyak.-ban itt nem érdekli a rendőröket). És az sem érthető, hogy 19-kor zárnia kell minden boltnak, és a bevásárlás hivatalosan miért nem kivétel a kijárási alól. Az hasznos döntés volt, hogy szórakozóhelyek bezártak, nincsenek telt házas meccsek, de a boltokban este 5-6 körül tapasztalható tömegnyomor pont, hogy nem segít.
2020. dec. 8. 08:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!