Mi baja van sokaknak Dr. Müller Cecíliával?
Nem nagyon követem a Mo.-i eseményeket (külföldön élek) de sokszor olvasom h viccesnek meg hiteltelennek tartják meg h menjen nyugdíjba.
Nektek mi a véleményetek róla?
Nekem az a problémám vele, hogy rengetegszer össze-vissza beszél hülyeséget. Őszintén nem ezt várnám egy országos tiszti főorvosasszonytól. Most a politikát mellőzve milyen kijelentés az, hogy:
" A rendelkezésre álló gyógyszerek rendelkezésre állnak. "
" Csak az menjen temetőbe, akinek halottai vannak. "
" Tanács: Tartsuk meg az egészségünket. "
" Csak az menjen orvoshoz, aki egészséges. "
stb.
Ha nem tudja magát kifejezni, alkalmazzanak szóvivőt. De ez így egyszerűen komolyanvehetetlen. Arról nem is beszélve, hogy már mindenki unja, hogy kb non-stop ő megy a TV-ben, aztán csak sablonos közhelyeket meg politika által kikozmetikázott statisztikai számokat puffogtat, mindezt rengeteg pénzért. Ehhez még csak orvosi diploma sem kell. Ezt bárki meg tudja csinálni.
Emellett iszonyat lassan beszél (bár ezt még elnézem neki). Ha egyetemi tanár lenne, kb 100 emberből ha 10 járna be rendszeresen az órájára, pont azért, mert az ember semmi újat nem tanul, sőt, már-már el is alszik, annyira unalmas, lassú és monoton.
Ha a politikát/pártállást nem veszem figyelembe, akkor is kiábrándító számomra, hogy egy főorvosnő, aki ráadásul rendszeresen országos tájékoztatókat tart, ennyire ontja magából az inkompetenciát a nevetséges, "na nem mondod" szintű tanácsaival meg a röhejes, összefüggéstelen és logikátlan elszólalásaival. Egyik mondata üti a másikat, még kérdéseket sem lehet már feltenni, a kényelmetlen kérdéseket meg anno egyszerűen kikerülte.
Lehet, hogy a szakmájában nagyon jó, de nem tudom sajnálni azok után, hogy ő maga vállalta el ezt a pozíciót meg a sajtótájékoztatókat. Sokkal jobban tette volna, ha távol marad a politikától. Saját magát is megóvta volna ezzel, és most nem csinálnának belőle paródiát.
" "Mindenszentekkor csak az menjen temetőbe, akinek halottai vannak!"
Hát bocsánat, de én Mindenszentekkor többször mentem úgyis temetőbe, hogy nem voltak ott hallotaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!