Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja van sokaknak Dr....

Mi baja van sokaknak Dr. Müller Cecíliával?

Figyelt kérdés

Nem nagyon követem a Mo.-i eseményeket (külföldön élek) de sokszor olvasom h viccesnek meg hiteltelennek tartják meg h menjen nyugdíjba.

Nektek mi a véleményetek róla?

2020. dec. 7. 10:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
84%

20: éppen a fordítva: a fideszesek képesek körömszakadtáig védeni mindent, ami a kormánytól jön, mert ők nem hibázhatnak

Nekem nem probléma kijelenteni, hogy Fletó idióta vagy hasonlót, de egy fideszes soha nem mondana kritikus fideszesre, mert "azzal az ellenséget segítené". Csőlátásű falkagondolkodás.

2020. dec. 7. 11:31
 22/46 mantis religiosa ***** válasza:
12%
2020. dec. 7. 11:41
 23/46 anonim ***** válasza:
35%
Valóban 62 éves Sharon Stone is, de neki 154-es az IQ-ja. Cecília néninek vajon mennyi?🤔
2020. dec. 7. 11:42
 24/46 anonim ***** válasza:
60%
Egy elhízott ember politikától függetlenül hiteltelen az egészségügyben, hiszen az elhízás egészségtelen. Kb. olyan, mintha Szlávik minden interjú alatt elszívna fél doboz cigit.
2020. dec. 7. 11:57
 25/46 anonim ***** válasza:
84%

Egyrészt azért, mert röhejes elszólásai vannak. Rendszeresen. Ezt az előttem válaszolók be is mutatták.

Másodszor pedig aláfeküdt a pártpolitikának. A pesti úti idősotthon személyes meglátogatása csak showműsor volt például. Többször ellentmondott a szakmának is olyan értelemben, hogy a kormány álláspontját prezentálta inkább mindig is a józan ész helyett. Az ellenzéki sajtó szakmai kérdéseit pedig tudatosan és rendszeresen kikerüli. Ezek összhatásaként ez az ember elvesztette szakmai hitelességét a szememben, és nem azért, mert ne lenne meg hozzá a papírja, hanem mert mit ér az a tapasztalt sofőr, aki meggyőzhető, hogy a szakadékba vezessen?

2020. dec. 7. 12:09
 26/46 anonim ***** válasza:
59%
Igazuk van, mehetne is már nyugdíjba az anyóka.
2020. dec. 7. 12:16
 27/46 anonim ***** válasza:
27%

"Csak az menjen el a háziorvoshához, aki teljesen egészségesnek érzi magát!"

Ezt úgy kellett volna mondania hogy:

"Csak az menjen el a háziorvoshához, akinek nincsenek légúti fertőzésre utaló tünetei" (Tehát pl szédül, magas a vérnyomása, fáj a gerince, altatót akar íratni stb)

Persze ezt ki lehet forgatni de nyilvánvaló miért mondta, de hülyén fogalmazott.

A temetőset meg gondolom úgy értette hogy ne ott jópofizzon a 20 éve elhunyt dédi sírjánál a tág család, hanem az menjen akinek friss a gyász.

De tényleg nem hiszem hogy ezt értelmes egyetemet végzett emberek (sőt leginkább ők) is nagy értetlenkedve osztogatják hogy mit akart ezekkel.

Annyi hogy hülyén fogalmazott de nyilvánvaló hogy mit akart mondani. Az meg hogy mit használnak a meleg szlengben bakker ne kelljen már mindenkinek tudni. Nem vagyok fideszes, de aki ilyeneket nem tud értelmezni csak mert nem az se a kedvencem őszintén szólva...

2020. dec. 7. 12:22
 28/46 anonim ***** válasza:
81%
Ma azt tanácsolta, hogy "tartsuk meg egészségünket". Tényleg hasznos tanács:D
2020. dec. 7. 12:24
 29/46 anonim ***** válasza:
82%
27: az nem mentség a rendszeres h*lye megfogalmazásra, hogy ki lehet találni, mit is akart mondani. Főleg ilyen szinten nem az. Ezzel a kormányt is minősíti, nem csak magát, ezért sem lett volna szabad a posztján hagyni. Ennyi erővel egy óvodást is ki lehet állítani, ha koncentrálsz, előbb-utóbb megérted, mit akar mondani.
2020. dec. 7. 12:26
 30/46 anonim ***** válasza:
22%
Én nem követem, nem is érdekel ez az egész. Ha nem hoznának idióta korlátozó intézkedéseket azt sem tudnám, hogy létezik a VÁJRUSZ
2020. dec. 7. 12:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!