Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi baja van sokaknak Dr....

Mi baja van sokaknak Dr. Müller Cecíliával?

Figyelt kérdés

Nem nagyon követem a Mo.-i eseményeket (külföldön élek) de sokszor olvasom h viccesnek meg hiteltelennek tartják meg h menjen nyugdíjba.

Nektek mi a véleményetek róla?

2020. dec. 7. 10:28
1 2 3 4 5
 11/46 A kérdező kommentje:
És miért hívják nyunyónak?
2020. dec. 7. 11:05
 12/46 anonim ***** válasza:
82%

Ez a nő "menedzselte" megyei tisztifőorvosként 10 éve a vörösiszap katasztrófát. Olyan jól csinálta, hogy felfelé buktatták. Igaz, van egy rakat továbbképzési papírja (köztük olyasmi, mint a háziorvosi vagy az üzemorvosi szakvizsga, tehát az orvosi terület legkönnyebben megszerezhető papírjai), de ettől még nem lesz több józan esze valakinek.

Rendkívül rossz a kiállása, két értelmes mondatot nem bír összehozni. Pár "szösszenetét" már említették, nekem tavasszal az volt a "kedvencem", hogy még a lakásba bemenetel előtt vegyük le az utcai ruhánkat. Ezt úgy elképzeltem egy körfolyós házban:D A hipós tojás esetében mentségére legyen mondva, hogy az iparban, szigorúan felügyelve tényleg szokták nagyon higított hipóval fertőtleníteni a tojásokat, na de otthon???

Nyilván, amikor kinevezték, akkor nem számított, ki van ott, csak legyen megfelelő papírja hozzá, és ne zavarjon sok vizet. Ennek tökéletesen meg is felelt. Teljesen jól illik Kásler és Horváth mellé. Nagyon ciki, hogy közbejött a vírus, és egy értelmes, határozott ember kellene a pozícióba. Persze, a kormánynak ez így tökéletesen megfelel.

A leggázabb az, hogy nyáron még egy plusz komoly kitüntetést is kapott, mert ANNYIRA penge.

Egy szégyen az országra nézve!

2020. dec. 7. 11:06
 13/46 anonim ***** válasza:
73%
7: nem a komolysággal van baj, hanem a nyunyókázással meg hasonlókkal, illetve hogy engedelmesen kiszolgálja Orbánék politikai céljait, azt mondja, amit hallani akarnak
2020. dec. 7. 11:06
 14/46 anonim ***** válasza:
51%
11-re: azért, mert mondott valami olyasmit az egyik operatív törzses tájékoztatón, hogy a szülők vegyék el a gyerekektől a "nyunyókáikat" fertőtlenítés céljából. Mondom, tiszta gáz ez a nő.
2020. dec. 7. 11:07
 15/46 anonim ***** válasza:
89%

Azt mondta, hogy a gyerekek ne vihessék be a nyunyókákat (plüss játékokat) a bölcsibe, oviba, mert azok is fertőznek.

Ez azért volt duplán vicces, mert a meleg szlengben a nyunyóka a fiatal, vékony, lányos fiúkat jelenti.

2020. dec. 7. 11:12
 16/46 anonim ***** válasza:
18%

Mert nem nekik kell kiállni minden egyes nap.

Ha nekik kellene beszámolókat tartani ország-világ előtt, egyből nem lenne olyan vicces a mémesdi, mert a reggeli két feles előtt még röfögni se nagyon tudnak.

De a népek már csak ilyenek.

2020. dec. 7. 11:14
 17/46 anonim ***** válasza:
83%

0,25-ős sebességél beszél, tipikusan az ilyen előadóktól szoktak kiürülni az egyetemi nagy előadótermek, mert fáj hallgatni. Nem egyszer hülyeséget, és sokkal gyakrabban közhelyeket mond, mellette jó kiskatonaként szolgálja ki a politikát.

Röviden, nem jó szakember, nem jó kiállású, nem tud beszélni, nem hiteles, felülről utasított és irányított, a rendszert kiszolgáló szürke hívatlanok. Nincs rajta mit szeretni.

2020. dec. 7. 11:15
 18/46 anonim ***** válasza:
93%

4: Lehet, hogy arra gondolt, hogy senki ne menjen a haverjaival temetőbe halloweenezni. Bár én ilyet eddig csak amcsi filmekben láttam, tudtommal Magyarországon nincs hagyománya. :)

Nekem a kedvencem tavaszról: "Csak az menjen el a háziorvoshához, aki teljesen egészségesnek érzi magát!".

2020. dec. 7. 11:20
 19/46 anonim ***** válasza:
82%
háziorvosához
2020. dec. 7. 11:21
 20/46 anonim ***** válasza:
17%
Mert a libbantaknak nem a mondanivaló a lényeg, hanem az, hogy Fidesz. Árgus szemekkel nézik hol hibázik valaki, ezért is akadtak fel annyira a nyunyókán. A libbantaktól ennyi a maximum, szarni rájuk. 10 éve nem fordul meg bennük, hogy nem képesek választásokat nyerni, még a nácikkal is összeálltak, csak legyen végre egy kis esélyük. Muhahahaha :D
2020. dec. 7. 11:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!