Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most karácsony kőrnyékére...

Most karácsony kőrnyékére szerintetek engedélyezik majd a tömegrendezvényeket?

Figyelt kérdés
300-500 főig, lehetőleg ne csak megint este 11-ig. Mert az szeméttség volt és értelmetlen. Legalább akkor már novemberig normálisan nyomhattuk volna. Ha nem hozza be azt az aljas korlátozást És aki máshonnan megy el valahová bulizni. És nincs jogsija, fuvarja az reggelig nem tudna haza menni. Tehát ha az időt esetleg leszerettné korlátozni aminek mondjuk nincs értelme. Akkor korlátozza 2-3 óráig. Mert a szórakozóhelyek ugyanúgy kinyitnak kb mind. És ugyanannyi ember megy el. Csak aki olyan helyzetben van nem tud. 2-3 kor meg már kitudja várni az ember a vonatot-buszt. A kérdésben most természetesen leginkább a diszkókra gondolok. Elvileg nagyobb enyhítéseket is beakar vezetni. Remélem azzal erre tippelt!

2020. dec. 7. 05:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
20%
Hát pedig a szilveszter az egyik legtisztább értelmű ünnep,mivel a vallásos marhaságokkal ellentétben egy valós periósus zárul le ilyenkor,a Föld megkerüli a Napot letelik 365nap új ciklus kezdődik...Meg mi az h minden nap megy a Himnusz?Hol?
2020. dec. 7. 08:53
 12/24 anonim ***** válasza:
nem hiszem
2020. dec. 7. 09:14
 13/24 anonim ***** válasza:
33%

Majd ma kiderül.

Remélhetőleg a kijárási tilalmat, a családi összejövetelek korlátozását és az iskolazárat és a vásárlási sávot feloldják.

A többi mindegy.

2020. dec. 7. 09:54
 14/24 anonim válasza:
50%
Hánykor derül ma ki, tudja valaki esetleg?
2020. dec. 7. 10:50
 15/24 anonim ***** válasza:
50%

Állítólag most majd az Operatív Törzs harangozza be de szerintem annyi lesz, hogy elmondja Cilike, hogy megszülettek a döntések melyet a napokban ismertetünk😂😂

Komolyan... Rosszabb mint egy izgalmas filmben a reklám.

2020. dec. 7. 11:13
 16/24 anonim ***** válasza:

#16 Nem mintha számítana, hogy mikor mondják el, hiszen a döntés már megszületett és majd úgyis csak hetek múlva lesz az amire vonatkozik.

Mint a filmnél amit említettél, a sztori már kész, mindegy hogy 5 perccel később látjuk a végét vagy máskor. :)

2020. dec. 7. 11:22
 17/24 anonim ***** válasza:
Most fog kezdődni a bejelentés az M1-en
2020. dec. 7. 13:13
 18/24 anonim ***** válasza:

Na, megvolt a bejelentés: marad a szigor, talán dec.24. este nem lesz kijárási korlátozás.

Mondjuk föl nem foghatom, hogy ha este 10-kor menne haza egy család autóval egy vendégeskedésből, akkor azzal hogyan növelnék a járványveszélyt ahhoz képest, mintha késő délután hazamennének.

2020. dec. 7. 15:57
 19/24 anonim ***** válasza:
55%

#19 Semennyivel és nem is a családok miatt van ez elsősorban hanem a fiatalok miatt akiknek a karácsony is a bulizásról, lerészegedésről szól.

Én ismerősi körömben csak 30 olyan ember van aki tavaly szenteste az utcán őrjöngött szétcsapva magukat, egyiket én szedtem fel hajnalba a földről amikor indultam munkába.

De szerintem szilveszterkor nagyon sokan meg fogják szegni a korlátozásokat. Nem lennék akkor a rendőrség helyében.

2020. dec. 7. 16:05
 20/24 Molyember ***** válasza:
0%

Úgy, hogy nem mindenki menne autóval, és nem mindenki használná az enyhítést családlátogatásra.

Nekem meg az nem fér a fejembe, hogy mi a francnak kell kötelezően összejönni ezen az egy napon olyan embereknek is, akik egyébként nem találkoznak minden nap. Félnek, hogy jövő karácsonykor már nem fog élni a nagyi? Ha ilyen állapotban van, akkor biztosan belehal a fertőzésbe, szóval a családja öli meg. Ha meg nem ennyire rozoga, akkor talán kibírható lenne egyszer csak a legszűkebb családi körben (értsd: akik együtt laknak) karácsonyozni.

Komolyan bánom, hogy nem vagyok temetkezési vállalkozó, tavaszig úgy megszedném magam, hogy többé nem kéne dolgoznom.

2020. dec. 7. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!