Most karácsony kőrnyékére szerintetek engedélyezik majd a tömegrendezvényeket?
Majd ma kiderül.
Remélhetőleg a kijárási tilalmat, a családi összejövetelek korlátozását és az iskolazárat és a vásárlási sávot feloldják.
A többi mindegy.
Állítólag most majd az Operatív Törzs harangozza be de szerintem annyi lesz, hogy elmondja Cilike, hogy megszülettek a döntések melyet a napokban ismertetünk😂😂
Komolyan... Rosszabb mint egy izgalmas filmben a reklám.
#16 Nem mintha számítana, hogy mikor mondják el, hiszen a döntés már megszületett és majd úgyis csak hetek múlva lesz az amire vonatkozik.
Mint a filmnél amit említettél, a sztori már kész, mindegy hogy 5 perccel később látjuk a végét vagy máskor. :)
Na, megvolt a bejelentés: marad a szigor, talán dec.24. este nem lesz kijárási korlátozás.
Mondjuk föl nem foghatom, hogy ha este 10-kor menne haza egy család autóval egy vendégeskedésből, akkor azzal hogyan növelnék a járványveszélyt ahhoz képest, mintha késő délután hazamennének.
#19 Semennyivel és nem is a családok miatt van ez elsősorban hanem a fiatalok miatt akiknek a karácsony is a bulizásról, lerészegedésről szól.
Én ismerősi körömben csak 30 olyan ember van aki tavaly szenteste az utcán őrjöngött szétcsapva magukat, egyiket én szedtem fel hajnalba a földről amikor indultam munkába.
De szerintem szilveszterkor nagyon sokan meg fogják szegni a korlátozásokat. Nem lennék akkor a rendőrség helyében.
Úgy, hogy nem mindenki menne autóval, és nem mindenki használná az enyhítést családlátogatásra.
Nekem meg az nem fér a fejembe, hogy mi a francnak kell kötelezően összejönni ezen az egy napon olyan embereknek is, akik egyébként nem találkoznak minden nap. Félnek, hogy jövő karácsonykor már nem fog élni a nagyi? Ha ilyen állapotban van, akkor biztosan belehal a fertőzésbe, szóval a családja öli meg. Ha meg nem ennyire rozoga, akkor talán kibírható lenne egyszer csak a legszűkebb családi körben (értsd: akik együtt laknak) karácsonyozni.
Komolyan bánom, hogy nem vagyok temetkezési vállalkozó, tavaszig úgy megszedném magam, hogy többé nem kéne dolgoznom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!