Beoltatnád magad a Covid elleni oltással?
Csak az utazhat aki be lenne oltva...
Qantas már tervezi ezt...
Mozik, éttermek, sörözők is
Pubs and cinemas could turn away people who don’t get Covid vaccine, minister says
Khm UK-ban ezek miatt már zajlanak a tüntetések. Az ausztrálok között már vagy százezrek bojkottálják a Qantas-t.
Bocs de szerintem már ijesztgetni az emberek ki fogják harcolni hogy ne valósuljon meg ez a disztópia.
Azok akik ezeket tervezik mind csődbe fognak menni, azok akormányok meg fognak bukni.
10-es reméljük azt is pontosan ilyen jól látod a jövőben, hogyha átmegy rajtad a vírus enyhe vagy közepes tünetekkel, okozhat a szervezetedben olyan károkat, amikről majd csak hónapok múlva szerzel tudomást...na erre pont annyi bizonyíték létezik, mint arra, hogy bármelyik oltás hosszútávú mellékhatásai kellemetlenebbek lesznek...:D
én nem foglalok állást, nem vitatkozok senkivel. majd az idő eldönti, hogy azoknak lesz-e igazuk, akik oltatták magukat vagy azoknak, akik inkább bevállalták, hogy átesnek rajta párszor :D van már egy pár eü-s dolgozó, aki elsőre tünetmentesen átvészelte, majd másodjára is elkapta, és kidőlt...lehet kísérletezni :D
pontosan ezt mondom. senki nem tud semmit, minden csak találgatás, meg a laikus emberek okoskodása. volt már, hogy állították, hogy a koronavíruson átesetteknél nő a trombózis kockázata, májkárosodást is okozhat stb.
az oltóanyagra is ugyanilyen esélyekkel lehet mondani, hogy bármiféle mellékhatása lehet. lehet ott is csak elvétve néhány ember lehet érintett, akiknél úgy reagál a szervezet az oltóanyagra, hogy károsodik valamilyen szerv, mint ahogyan maga az oltások beadása is van, akiknél lázzal, hőemelkedéssel vagy hasmenéssel szokott járni, a többségnek meg semmi baja nem lesz tőle. felelőtlenség az embereket azzal ijesztgetni, hogy a rövid tesztelés az egyenesen azt jelenti, hogy az oltás nem biztonságos.
bár nekem mind1 mondjuk. valószínűleg mire idekerül az oltóanyag, addigra lesznek legalább olyan eredmények, hogy befolyásolja-e az az eredményt, hogy az ember esetleg átesett-e már vagy nem a fertőzésen, javasolt-e egyáltalán beadatni, ha egyébként a szervezet termel már ellenanyagot.
én már a második fertőzésen is túl vagyok. az első nem járt tünettel, a mostani viszont 1 napig járt lázzal, és előtte szaglásvesztéssel.
az eü dolgozók nagy része is napi szinten érintkezik a vírussal, én is. az sem kizárt, hogy minél rendszeresebben kap a szervezet "dózist" a fertőzésből, annál jobban kialakul az immunitás...ez is csak egy találgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!