Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Beoltatnád magad a Covid...

Beoltatnád magad a Covid elleni oltással?

Figyelt kérdés

Csak az utazhat aki be lenne oltva...

Qantas már tervezi ezt...

[link]

Mozik, éttermek, sörözők is

Pubs and cinemas could turn away people who don’t get Covid vaccine, minister says

2020. dec. 5. 22:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%

Khm UK-ban ezek miatt már zajlanak a tüntetések. Az ausztrálok között már vagy százezrek bojkottálják a Qantas-t.

Bocs de szerintem már ijesztgetni az emberek ki fogják harcolni hogy ne valósuljon meg ez a disztópia.

Azok akik ezeket tervezik mind csődbe fognak menni, azok akormányok meg fognak bukni.

2020. dec. 6. 08:52
 12/16 anonim ***** válasza:
40%
10-11! Nézzétek "semmi baj", csak akkor fel kell készülni arra, hogy úgy 2022-23-ig maradnak a korlátozások, addigra annyian átesnek a fertőzésen/megkapják az oltást, hogy már nem lesz érdemi járványgóc, addig meg marad a gazdaság így "letekerve", ez nem feltétlen baj amúgy, csak máskor pont az ilyen oltás/járványtagadók sivalkodnak a leghangosabban, hogy "jajnincsmitdolgozni", de értitek valamit valamiért, én ha kell felveszem fél évente, családom nincsen, gyereket nem is akarok, szóval nem ver agyon, ha nem fog rakétaként nőni a reálbérem, most nyilván engem is érint, hogy lassabban fog nőni a fizetésem a járványügyi korlátozások miatt, de lényegében ti magatokkal toltok ki igazán.
2020. dec. 6. 09:34
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
Miután orbánnak meg semjénynek én adtam be.
2020. dec. 6. 12:49
 14/16 anonim ***** válasza:
9%

10-es reméljük azt is pontosan ilyen jól látod a jövőben, hogyha átmegy rajtad a vírus enyhe vagy közepes tünetekkel, okozhat a szervezetedben olyan károkat, amikről majd csak hónapok múlva szerzel tudomást...na erre pont annyi bizonyíték létezik, mint arra, hogy bármelyik oltás hosszútávú mellékhatásai kellemetlenebbek lesznek...:D

én nem foglalok állást, nem vitatkozok senkivel. majd az idő eldönti, hogy azoknak lesz-e igazuk, akik oltatták magukat vagy azoknak, akik inkább bevállalták, hogy átesnek rajta párszor :D van már egy pár eü-s dolgozó, aki elsőre tünetmentesen átvészelte, majd másodjára is elkapta, és kidőlt...lehet kísérletezni :D

2020. dec. 7. 21:45
 15/16 anonim ***** válasza:
76%
#14 A koronavírus nem okoz hosszú távú szövődményeket, legalábbis semmilyen bizonyíték nincs erre, pedig régebb óta létezik, mint bármelyik oltóanyag. Az, hogy egy-két embernél találtak ilyet, statisztikai hibahatáron belül van. Viszont normál esetben egy oltóanyag bevezetése 2-3 évig tart, mert eddig kell tesztelni, hogy biztonságosnak lehessen nyilvánítani.
2020. dec. 8. 07:56
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

pontosan ezt mondom. senki nem tud semmit, minden csak találgatás, meg a laikus emberek okoskodása. volt már, hogy állították, hogy a koronavíruson átesetteknél nő a trombózis kockázata, májkárosodást is okozhat stb.

az oltóanyagra is ugyanilyen esélyekkel lehet mondani, hogy bármiféle mellékhatása lehet. lehet ott is csak elvétve néhány ember lehet érintett, akiknél úgy reagál a szervezet az oltóanyagra, hogy károsodik valamilyen szerv, mint ahogyan maga az oltások beadása is van, akiknél lázzal, hőemelkedéssel vagy hasmenéssel szokott járni, a többségnek meg semmi baja nem lesz tőle. felelőtlenség az embereket azzal ijesztgetni, hogy a rövid tesztelés az egyenesen azt jelenti, hogy az oltás nem biztonságos.

bár nekem mind1 mondjuk. valószínűleg mire idekerül az oltóanyag, addigra lesznek legalább olyan eredmények, hogy befolyásolja-e az az eredményt, hogy az ember esetleg átesett-e már vagy nem a fertőzésen, javasolt-e egyáltalán beadatni, ha egyébként a szervezet termel már ellenanyagot.

én már a második fertőzésen is túl vagyok. az első nem járt tünettel, a mostani viszont 1 napig járt lázzal, és előtte szaglásvesztéssel.

az eü dolgozók nagy része is napi szinten érintkezik a vírussal, én is. az sem kizárt, hogy minél rendszeresebben kap a szervezet "dózist" a fertőzésből, annál jobban kialakul az immunitás...ez is csak egy találgatás.

2020. dec. 8. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!