Hogy kellett volna megvigasztalnom a Szájer miatt síró nyugdíjas, Fidesz-hívő bácsit?
Már mondom egy ideje: túltoltátok a Szájer-biciklit! Ez a kérdés még az eddigieket is alulmúlja. Tudod, ha valakit túl sokáig támadnak, azzal egy idő után automatikusan szimpatizálni kezd a közvélemény. Egyszerű pszichológia. Szájer lemondott, innentől kezdve a zsarolhatósága és a kikezdhetősége elillant. Persze, értem én, hogy a Fideszen próbálsz fogást találni Szájer által, csakhogy onnan is kilépett. Ezt figyelembe véve egyre szánalmasabb és kontraproduktív az erőlködésetek. A kitalált történeted silány, a (téged biztató) kommentek bugyuták és unalmasak. Arról vajon miért nem írsz ki (akár csak ötöd ilyen hosszú) kérdést, hogy vajon mi lesz Európával, ha a már fentebb emlegetett vén aljadék terve megvalósulni látszik és az EU 34 000 000 (igen, jól látod: harmincnégy millió) migránst óhajt ránk zúdítani (alig pár héttel a templom előtt lefejezett idős nők tragédiája után).
Ezek a fontos témák, nem pedig egy szem EU-s képviselő magánéleti ügye, ami csak rá és a családjára tartozik.
Ismerős, kérdező, nekem is vannak ilyen rokonaim.
Szegény 21:28-ast pedig inkább nem is minősítenémé. Aki ilyen szinten képes benyalni a NER-propagandát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!