Miért kéne vigyáznunk EZEKRE?
https://www.youtube.com/watch?v=gkFQptqO1dk
És a dk-sok is ugyanilyenek, csak azokról nem találtam videót.
1) Mert az idősek többsége normális
2) Mert még mindig nem csak az idősek vannak veszélyben, ők csak NAGYOBB veszélyben vannak.
Az ifjúság eddig szidta őket, mint a poklot kb. mindenért. Most pedig hirtelen mindenki aaaaannyira vigyázni akar az időseinkre.
Örülök, hogy más is látja az ellentmondást.
Mert köztük vannak a szüleink, nagyszüleink is. Nem minden nyugdíjas idióta csak mondjuk a 70%-uk.
Két dolgot mondjuk nem értek:
- Ők már leéltek egy életet, óriási élettapasztalattal, és bölcsességgel, mégis úgy viselkednek ilyenkor, mint a rossz, neveletlen gyerekek.
-Ha ők lennének teljesen bezárva a vakcináig, akkor mindenki élhetné az életét normálisan. Ja igen, csak akkor Viktor nem nyerné meg a következő választásokat, és ezzel tisztában is van.
Jó esetben egyszer te is leszel öreg.
Most csak egy **** vagy...
7
Tudod szerintem a fajtádnak még az a legnagyobb szerencséje hogy még nem adtak fegyvert a kezünkbe...
Tévedsz! Én voltam sorkatona! de nem is nyivákolok, mint ez a szerencsétlen, hogy most akkor védeni kell valakit és nem mehetek este 8 után az utcára. Brühühühü!
Ez a szerencsétlen azoknak az öregeknek egy rakás pénzébe belekerült. Fizették az anyjának a GYES-t a GYED-et. Az iskoláját! Az csak számára volt ingyen, mivel annak költségét ők állták. Végre eljutna oda, hogy valamit visszaadjon de körbe vinnyogja a nettet, hogy neki mihez van joga, meg ki ezért a bűnös. Azért véded őket, mert egy rakás pénzükbe kerültél és most törlesztesz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!