Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Nem ábrándultatok...

Fideszesek! Nem ábrándultatok ki most, hogy kiderült Szájer milyen gusztustalanul él?

Figyelt kérdés
Lelepleződött Szájer József. Nem is tagadta, de nem is lehetett volna. Homoszexuális orgiában vett részt. Meztelenek voltak mind. Tudva és akarva ment oda, erkölcstelenkedni. Tudva és akarva követett el bűnt folyamatosan évtizedek óta. Most hogy tudjátok, hogy ilyen erkölcsi fertőben élt nem nyitja fel a szemetek?

2020. dec. 4. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
Nekem 2 ismerősön átment a Mi hazánkhoz
2020. dec. 4. 18:34
 12/15 anonim ***** válasza:
26%
Senkot nem erdekel mit csinal maganeleteben.
2020. dec. 4. 19:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
"illetve elítélik a másságot, lenézik, jogokat nem adnak... " Magyarországon a homoszexuális pároknak köthetnek bejegyzett élettársi kapcsolatot, amivel hivatalosan is egy pár lehetnek. Megjegyzem a homoszexáulisok között is vannak többen, akik magauk is egyterténeka bjegyzett éllettársi kapcsolattal, és ök sem pátolják feltétlenül a gyermek örökbefogadás az azonos páruak esetében. Egyébként megjegyzem, hogy nem egy eus ország van, ahol még annyi joguk sincs a homsozexuálisoknak, mit Magyarosrzagon.
2020. dec. 4. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:
Hihetetlen hogy páran még mindig ezen lovagolnak.
2020. dec. 5. 00:48
 15/15 anonim ***** válasza:

És most mi a baj valójában?

A libsi maszlag szerint, aki homo, bi, transz mit tudom én mi, az a haladó gondolkodó.

Most meg hirtelen az a baj, hogy meleg?

2021. jan. 27. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!