A politika miért vált ki ilyen gusztustalan indulatokat az emberekből?
Ez ezen az oldalon is megfigyelhető, de természetesen sok más helyen is.
Azt látom - és ez a kérdés kategóriájától független, nem csak Magyarországon érvényes -, hogy a politikával foglalkozó emberek jelentős része szörnyen frusztrált és kapva kap minden egyes alkalmon, mikor a frusztráltságát egy vele ellentétes oldalt képviselő emberre zúdíthatja, sőt, nem is kell, hogy vele ellentétes oldalon álljon az illető, elég, ha csak egy dologban nem értenek egyet és máris jön a "vihar".
Én is írhatok ide akármilyen hozzászólást, kifejthetem a véleményem, rögtön hazaáruló senki vagyok egyesek szemében.
Voltam én már egyébként itt és több más fórumon is fideszes, momentumos, libsi, hazaáruló stb.
Még csak azt sem lehet mondani, hogy az anonimitás mögé bújva gyűlölködnek az emberek - persze sokszor erről van szó -, tüntetéseken, demonstrációkon is gyakran habzó szájjal a másik halálát kívánva kurwaanyázzák egymást a felek.
A legszörnyűbb az, mikor alapvetően kedvesnek és nyugodtnak tűnő idősebb emberek, vagy értelmesnek tűnő fiatalok, ha felmerül a politika, mint téma, akkor - mint a pirája csapat, ha vért éreznek - teljesen megbolondulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!