Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha ma lennének az országgyűlés...

Ha ma lennének az országgyűlési választások, melyik pártra szavaznál ? Szavazásodat indokold,ha szeretnéd!

Figyelt kérdés
Fejtsd ki bővebben, miért arra szavaztál, akire. Várom a válaszokat, előre is nagyon köszönöm :) :)

2020. dec. 4. 05:34
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
85%

19

Megtudod indokolni mivel jobb a Fidesz, mint Gyurcsányék?

1, Gyurcsány ezt mondta a pártjának

"Nem kormányoztunk 4 évig. Hazudtunk....így akarunk bevonulni a történelembe? Én nem leszek az a miniszterlnök, aki ezt csinálja"

Ez szerintetek baj volt, és menjünk tüntetni

2, a Fidesz tagad mindent, és az életben nem jutna el oda valószínűleg, hogy azt mondja Orbán a többinek "Elég volt a hazudozásból"

Egy kormányfő azt mondta, hogy nem akar többet hazudni országának. A nép fell@zadt. Hát akkor? Ittt azt kell, hazudni, azt szereti a nép 😂

2020. dec. 4. 15:06
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

#19-es: Mi a fenét csinált Gyurcsány? Nem állított meg egy gazdasági világválságot? Nyitott gazdaság vagyunk, bárki kormányzott volna akkor, az ország megszívta volna.

2010-ben a fideszre szavaztam (pedig balos voltam előtte is). Utána többé már nem, mert láttam, hogy nem jófelé mennek a dolgok, ők voltak az elsők a rendszerváltás óta, akik módszeresen elkezdték leépíteni a demokráciát, az önálló, független gondolkodást. Nem Gyurcsány, nem Dobrev, nem is a Horn, pedig a Hornnak az SZDSZ-szel koalícióban szintén megvolt a 2/3-os többsége.

Gyerekek, érzelmi, vallásos alapon nem lehet politizálni, mert akadályozza a tisztánlátást. Ha ez sikerül, akkor láthatod, hogy Orbán semmivel sem tisztességesebb Gyurcsánynál. Ja, hogy ő nem ismeri el, hogy hazudott? Miért, csak akkor hazudhat valaki, ha elismeri?

2020. dec. 4. 15:37
 23/26 anonim ***** válasza:
12%
Egyikre se
2020. dec. 5. 01:07
 24/26 anonim ***** válasza:
25%

Kétfarkúak.

Ha megnézzük melyik párt tett az utóbbi pár évben bármit is azért, hogy az átlagemberek élete jobb legyen, toronymagasan ők vezetnek.

Elég szomorú, hogy egy viccpárt a legkomolyabb az összes közül. A többiek mást se tudnak csak egymásra acsarkodni.

2020. dec. 12. 12:25
 25/26 anonim ***** válasza:
52%
Hát a szemkilövetőre és a bolsi unokára nem, az biztos.
2020. dec. 23. 23:22
 26/26 anonim ***** válasza:
64%
Egyikre sem.Mindegyik egy pénzéhes rabló banda.Nem járok szavazni.
2021. jan. 26. 01:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!