Ha ma lennének az országgyűlési választások, melyik pártra szavaznál ? Szavazásodat indokold,ha szeretnéd!
19
Megtudod indokolni mivel jobb a Fidesz, mint Gyurcsányék?
1, Gyurcsány ezt mondta a pártjának
"Nem kormányoztunk 4 évig. Hazudtunk....így akarunk bevonulni a történelembe? Én nem leszek az a miniszterlnök, aki ezt csinálja"
Ez szerintetek baj volt, és menjünk tüntetni
2, a Fidesz tagad mindent, és az életben nem jutna el oda valószínűleg, hogy azt mondja Orbán a többinek "Elég volt a hazudozásból"
Egy kormányfő azt mondta, hogy nem akar többet hazudni országának. A nép fell@zadt. Hát akkor? Ittt azt kell, hazudni, azt szereti a nép 😂
#19-es: Mi a fenét csinált Gyurcsány? Nem állított meg egy gazdasági világválságot? Nyitott gazdaság vagyunk, bárki kormányzott volna akkor, az ország megszívta volna.
2010-ben a fideszre szavaztam (pedig balos voltam előtte is). Utána többé már nem, mert láttam, hogy nem jófelé mennek a dolgok, ők voltak az elsők a rendszerváltás óta, akik módszeresen elkezdték leépíteni a demokráciát, az önálló, független gondolkodást. Nem Gyurcsány, nem Dobrev, nem is a Horn, pedig a Hornnak az SZDSZ-szel koalícióban szintén megvolt a 2/3-os többsége.
Gyerekek, érzelmi, vallásos alapon nem lehet politizálni, mert akadályozza a tisztánlátást. Ha ez sikerül, akkor láthatod, hogy Orbán semmivel sem tisztességesebb Gyurcsánynál. Ja, hogy ő nem ismeri el, hogy hazudott? Miért, csak akkor hazudhat valaki, ha elismeri?
Kétfarkúak.
Ha megnézzük melyik párt tett az utóbbi pár évben bármit is azért, hogy az átlagemberek élete jobb legyen, toronymagasan ők vezetnek.
Elég szomorú, hogy egy viccpárt a legkomolyabb az összes közül. A többiek mást se tudnak csak egymásra acsarkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!