Szerintetek milyen lesz a 2022-es országgyűlési választás és ki fog győzni?
Én nagyon reménykedek abban, hogy a Gombos László vezette Szakmaiság és Demokrácia Pártja fog győzni (ő a YouTubeon csinál jó videókat, sajnos kevesen nézik, pedig többet érdemelne).
.
Természetesen a Fidesz fog győzni.
A választás tétje annyi, hogy negyedszerre is meglesz-e a kétharmaduk, vagy be kell érniük sima többséggel.
"Sok múlik majd azon, hogy meddig tartanak majd ezek a korlátozások és mekkora veszteséget fog szenvedni a gazdaság." A tavaszinál nagyobb veszeteséget már nem fog szenvedni a gazdaság.
"Semmilyen krízis sem erősített soha a világon az éppen hatalmon lévő kormányt" Nem úgy tünik, hogy ebböla krízisböl roszsuk jönne ki a kormány, az elmúlt hónapokban tartott idöközi választásokon megleehtösen jól szerepelta fidesz. (Holott korábban általában az idököziken szokott rosszabbul szerepelni)
Kérdező, szerintem te többet tudsz róluk, netán kapcsolatod is van velük.
Fordítsuk meg a dolgot, most én kérdezek, és ha van kedved, válaszolj.
Ki ez a Gombos László? Mivel foglalkozott eddig?
Fidesz 45%
Balodali összefogás 38%
Mi Hazánk 10%
Kutyapárt 5%
Egyéb 2%
Nem is hallottam róluk.
De majd holnap rájuk keresek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!