Ha ma lennének az országgyűlési választások, melyik pártra szavaznál ? Szavazásodat indokold,ha szeretnéd!
Rossz és rossz között van különbség, a mértékben. A mértéket pedig az emberek reakciója (politikai következmény) is nagyban meghatározza. Ha a sok lopásra újabb 2/3 a reakció, nem kell meglepődni, ha ugyanazok a politikusok még többet lopnak még pofátlanabb módon.
Szerintem itt rég nem azon van a hangsúly, hogy az ellenzék jobb-e. Egyetlen párt túl sokáig kap(ott) túl nagy hatalmat, és ezzel visszaélnek (demokrácia lebontása, mértéktelen korrupció). Ez csak rosszabb lesz 2022 után, ha megint győznek, pláne 2/3-dal. Egyik párt sem érdemel ekkora bizalmat, hogy 10-15 évig hatalomban tartsuk 2/3-dal, ez nálunk nem működik.
A Fideszre. Még mindig ez a legkisebb rossz. És lehet lepontozni, hogy ezen az elven szavazok, de szerintem a "nem szavazok" nem megoldás arra, ha nincs "jó" választás.
Az ellenzéki összefogásból Dobrev és a sleppje jönne ki a legjobban, és az számomra abszolút felvállalhatatlan.
A Mi hazánk örülhet, ha bejut a parlamentbe, bár azt is kétlem.
A kétfarkú egy vicc.
A Fideszre.
Egyszerű. Én elégedett vagyok az utóbbi 10 éves teljesítményükkel, bár az sem hibátlan, és hát az ellenzéki oldalon abszolút nem találok hiteles, kormànyozni képes politikusokat. Ráadásul félő, hogy a gazdasági növekedés megállna, lefeküdnének minden gond nélkül az EU bármilyen törekvésének és nem látom azt sem, hogy képviselnék a magyar érdekeket. És végül, ha tetszik, ha nem, aki az ellenzéki Összefogásra szavaz, az végül Gyurcsányra szavaz. Őt pedig a legkártékonyabb politikusnak tartom.
17
Ez ennyi. Ha a hazai érdekek képviselnék, akkor azt látnánk, hogy az oligarchia nem csak teszi zsebre a pénzt.
Hetente épülnének a magyar gyárak, alakulnának a magyar brandek, és kezdenénk szépen azt a piaci szereplést, amit más országok régen elkezdtek.
Mi a valóság? Van egy közepénzből kitömött Lőrinc, meg a többi.
Magyar szupermaket sehol. Magyar dolgok sehol. Olykor Csányi csinál valamit, de őt nem is sorolom ebbe a sleppbe.
Az oligarchiának akkor van értelme, ha a pénzt amit adunk nekik vissza is forgatják a magyar érdekek szerint.
Ezek nem oligarchák, ezek strómanok.
13 17-nek: nem veszem be, sem csonttal, sem csont nélkül.
Dobrevéket sem. Más meg nincs.
És ha Dobrev az egyik választás, MINDIG arra fogok szavazni, aki képes megállítani. 2022-ben ez csak a Fidesz lehet.
A fideszesek nem értenek az ország kormányzásához (pl Szájer xd), gusztustalanok
2 farkú kutyapart vicces, de nem biznam rájuk az országot
A mi hazánk egy fos
Szóval ellenzék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!