Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gulyás Gergelynek ki a felesége?

Gulyás Gergelynek ki a felesége?

Figyelt kérdés

2020. dec. 3. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
14%
Valami proli lotyó
2020. dec. 3. 20:43
 12/17 anonim ***** válasza:
97%

100%, hogy nincs felesége és nem is volt házas, semmilyen róla szóló dokumentum még csak utalást sem tesz rá hogy házas volna vagy lett volna. Barátnőről vagy élettársról sem tudni semmit.

Még soha egyetlen képen sem sikerült megörökíteni a párjával, ha egyáltalán van neki. Ez elég ritkaságszámba megy manapság.

Tudom erről arra fog következtetni az átlag hogy ő is homokos azonban én valószínűbbnek tartom hogy aszexuális. Magyarul teljesen hidegen hagyja őt a szexuális vágy és valószínűleg a munkájának él.

2020. dec. 3. 23:31
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Ezek után nehéz lesz elmagyarázni,hogy az irányultsága nem homofob,pedig lehet hogy csak a munkája érdekli.
2020. dec. 4. 20:20
 14/17 A kérdező kommentje:
12-es: szerintem ez a leírás Schifferre is igaz
2020. dec. 6. 10:05
 15/17 anonim ***** válasza:
85%

Nem,ez egy karrierista ember,volt ilyen sok annak idején a KISZ-ben is,főleg

az akkori KISZ KB tagok között.

Ezek mindíg egy,éppen aktuális eszme bűvkörében vannak,ez most éppen neki a FIDESZ,nincs külön értékrendje,neki minden jó.a Lényeg a karrierépítés,nő nem érdeklí,mert az csak viszi,és nem hozza a pénzt.

2020. dec. 6. 16:13
 16/17 anonim ***** válasza:
42%
Utolsó érdekes szempont! Simán lehet, hogy tényleg csak az "eszme" érdekli, mint lenint :D :D ő akar lenni a legjobb a pártban :D attól még szexben lehet homár, vagy aszexuál. :D
2020. dec. 8. 02:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Budai Ivett
dec. 28. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!