Miért kellett szándékosan bedugítani a Nagykörutat? Miért kellett áttekinthetetlenné tenni Belső-Erzsébetváros közlekedését, hogy az se találjon ki, aki ott lakik?
Mert még egy jogosítványt sem tudott megszerezni. Az autókon áll bosszút.
2020. szept. 9. 12:32
3/20 anonim válasza:
Nézzél már ki az ablakon arra a Nagykörútra, semmilyen dugó nincs rajta. Reggel és délután meg ugyanekkora dugó volt bármelyik év azonos időszakában. Ha meg épp autóval ülsz a "dugóban" nagyon egyszerűen leteszed az autót máshol, esetleg nem is indulsz el autóval.
2020. szept. 9. 12:41
4/20 anonim válasza:
3-as: a kérdező nem tud kinézni az ablakon a körútra, mert nem Budapesten él. Pestisrácokat olvassa, és így tör ki belőle az ott szított gyűlölet.
2020. szept. 9. 12:58
5/20 anonim válasza:
Mert a hivatali zöld rendszámos járgányával Ő bármikor, bárhová eljut, és a parkolás, meg a sofőr se gond...a többi átlátszó, értelmetlen kampányfogás...ha már "zöld" politikusnak akarja magát beállítani. Csak hát érdemi dolgokat nem tud kitalálni a drága kis része tosza szociológus, de legalább olyan Bocibárgyú!!!
2020. szept. 9. 13:13
6/20 anonim válasza:
Szerintem rájött hogy az (csak mondok valamit) 50 választási ígéretéből 49-et nem tud megvalósítani mert a Kormány így vagy úgy leblokkolja, vagy pénzt vesz el, vagy kiemelt beruházássá nyilvánít, etc. Ez maradt neki, amit tud csinálni, önmagában a kezdeményezés szerintem nem rossz de a megvalósítás módja borzasztó és rövid úton bele fog bukni ha nem csinál semmi mást és feledteti azzal a x százezer budapesti autóssal hogy a megválasztása óta szopatja őket.
A "zöld" és "közösségi" közlekedést nem úgy kell promótálni hogy szétszopatod az autósokat hogy ne is legyen kedvük autóba ülni, hanem úgy hogy kiépíted az autózás reális alternatíváit. Attól még hogy a körúton van biciklisáv, addig ugyanúgy nincs, tehát ha biciklivel közlekedem akkor 8szor üthetnek el az úton mire odaérek a "biztonságos" körútra. A másik, hogy amíg BKV-val 1.5 óra ajtótól ajtóig a munkahelyem, úgy kocsival 20p, dugóban 40. Száll a franc a buszra.
2020. szept. 9. 13:17
7/20 anonim válasza:
Mert szociológus, ráadásul az apukáját- sajnos- halálra gátolták anno...ja és, mint tudjuk ő zöld politikus, kifelé mindenképpen.
2020. szept. 9. 13:32
8/20 anonim válasza:
A 7-es válaszoló már meg is írta, amit én is megosztottam volna (elgázolta gyermekkorában az apukáját egy autó és meghalt.)
Nagyon nagy trauma lehetett, ezt elismerem. (Innen van az undora, egészen biztos...)
2020. szept. 9. 14:33
9/20 anonim válasza:
Faterját elcsapta egy tütü, ő meg nem járt el pszichológushoz, pedig ráfért volna
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!