Hogyhogy nem lett az Index a szerkesztőváltással sokkal kormányközelibb (olyan, mint amilyen az Origo)? Egészen normálisak maradtak.
Figyelt kérdés
2020. dec. 3. 13:32
1/52 anonim válasza:
Az Origo se par honap alatt zullott le. Evek kellettek, ha jol tudom.
2/52 anonim válasza:
Mert nem két forint fenntartani és ha egy huszonötödik origo klónk csinálnak belőle akkor nem lesz eget verő látogatottsága.
Persze, ha kitömik kormányzati hirdetésekkel az se lesz gond.
3/52 anonim válasza:
Tudjuk DIKTATÚRA van!!!!
Ja, mégsem...🤫
4/52 anonim válasza:
Idő kérdése és az Index is Origó lesz.
5/52 anonim válasza:
Túl gyanús lenne, így inkább altatják, azért gondolom mindent nem írnak le a kormány simlijeiről már most sem
6/52 anonim válasza:
Azért vannak jelei, a kamudiplomás hirtelen biztonsági szakértő lett, csomó kormánypárti politikussal készült interjú, évek óta nem láttam annyit, mint egy hét alatt.
7/52 anonim válasza:
Pénzt akarnak vele csinálni. Ha ebből is agymosó propagandalap lesz, akkor tudják, hogy elpártolnak az olvasók.
Szóval ez is lehet a dilemmájuk, hogy engedjék-e a kormánykritikát, vagy mondjanak le a bevételről.
Ellenzéki lap úgy is marad (hvg, 24.hu, stb.), úgyhogy van hova menni az olvasóknak, ha az index elesik.
8/52 anonim válasza:
???
Full fideszes agymosás megy ott.
9/52 Deák Dominik 2020 válasza:
Sokkal kormányközelibb lett. Én megadtam a lehetőséget, a botrány után is visszajártam, amíg meg nem éreztem a tarkómon Habony jeges lehelletét (még jó, hogy nem Szájerét).
10/52 anonim válasza:
Bár normálisak maradtak volna. Nekem a kedvenc újságom volt. Most mindenhol Novákot tolják meg Szijjártót, kritikai érzék nélkül. Bulváros vacak lett az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!