Szájer József felesége mit szól ehhez?
Figyelt kérdés
De most komolyan. Nem süllyed el a szégyentől? A gyerekei a családja mit szólhat?
A feleség mit gondolhat?
2020. dec. 3. 10:17
11/18 anonim válasza:
"Hogy tud a szemébe nézni"? Van az a közpénz, amiért elnézi a drogos orgiázást... mint Borkai nője, aki egy mezei tanárnő, de többhektáros birtok van a nevén... Hát így.
12/18 anonim válasza:
Te láttad már a feleségét. Nekem lenne ilyen feleségem elmenne a kedvem a nőktől nekem is.
14/18 anonim válasza:
Ő már rég tudta szerintem hogy a helyzet egy kicsit meleg
15/18 anonim válasza:
Ki tudja, lehet hogy tökös nő és bevállalja :-D
16/18 anonim válasza:
Azt mondta, hogy neki a kapcsolatuk megóvása mindennél fontosabb, ha kell férfivé operáltatja magát.
Bárcsak minden feleség ilyen egyetértő lenne. Vagy pénzéhes.
17/18 anonim válasza:
Csak egy kellék. Elvileg Szájer mindig is részt vett hasonló eseményeken és már igen régóta elvltak
18/18 anonim válasza:
Az si csoda h van neki ha tenyleg meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!