Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mindenki örül hogy a keresztén...

Mindenki örül hogy a keresztény - konzervatív oldal a támadások ellenére mégsem melegellenes? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Mindenki halott róla hogy egy keresztény - konzervaív politikus egy meleg bulin volt - ebben nincs semmi kivetnivaló . Ez azt jelenti hogz vannak jobboldali melegek is :o akik a kormány politikáját támogatják ami ezek szerint mégsem melegellenes!

2020. dec. 2. 22:03
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 A kérdező kommentje:
Persze ebből semmi sem igaz, itt van az egész hátere. Attól pedig hogy vadhajtások még lehet igaz. [link]
2020. dec. 3. 21:15
 52/66 anonim ***** válasza:

Lehet, csak furcsa, hogy a fővárosba nincsen bíró, aki másképpen lássa?

Bár ahogyan látom az ügy további tárgyalásai már nem érdekelték őket ennyire.

Nincsen egy fotó, ahol bemutatják, hogy akkor kit jelölt kit?

Én most megnéztem 2010 januárig, amikor regisztráltam a facebookra napra pontosan meg tudom mondani, hogy ki és melyik év melyik napján jelölt be engem ismerősnek vagy én kit jelöltem, ezt más nem tudja kitörölni csak a felhasználó maga.

2020. dec. 3. 22:01
 53/66 anonim ***** válasza:

"Persze ebből semmi sem igaz, itt van az egész hátere. Attól pedig hogy vadhajtások még lehet igaz."

Valóban lehetne igaz, csak annyi a különbség, hogy az általam többször idézett bírósági határozat 114 nappal a cikk megírása után született.

2020. dec. 3. 22:07
 54/66 A kérdező kommentje:
Ugyanaz a mély zsebű bíró és korrupt ügyvédtő? Sajnos a tények azt mutatják hogy a volt baloldal keze a bíróságokra is elér, vagy az ügyvédeik túl meggyözőek, esetleg arra is törekszenek hogy ne hadjanak maguk után nyomot. Jól kihasználják a kiskapukat.
2020. dec. 3. 22:15
 55/66 anonim ***** válasza:

"Ugyanaz a mély zsebű bíró és korrupt ügyvédtő? "

Hogy lenne már ugyanaz, amikor nem is ugyanazon a bíróságon zajlott?

2020. dec. 3. 22:19
 56/66 A kérdező kommentje:
Végül is gazad van, tök mindegy milyen bírót fizetnek le. Czeglédy ügyvédtől minden kitellik.
2020. dec. 3. 22:23
 57/66 anonim ***** válasza:
Én sajnálom, hogy nem készített más vele interjút. Azért érdekelne a nő magyarázata, hogy miért nem tiltotta le egyből, ha zavarta?
2020. dec. 3. 22:25
 58/66 A kérdező kommentje:
Igazad van. Ha nem tiltja le, pláne ha smile jeleketküld, akkor egyértelmű megmutadhaton neki a faxod!
2020. dec. 3. 22:29
 59/66 anonim ***** válasza:
Most akkor egy ügyre mindent bele?
2020. dec. 3. 22:32
 60/66 A kérdező kommentje:
Most ez volt az utolsó porszem a fiókba?
2020. dec. 3. 22:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!