Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Falura miért nem jut el a...

Falura miért nem jut el a fidszes Szájer Jóska drogos homár orgiázós híre?

Figyelt kérdés
Keresztanyám Szabolcs megyei kis faluban lakik. M1-en kívül máshonnan nem igazán tájékozódik. Mondtam neki, de nem hallott róla. Egyébként nekem sem akarja elhinni.. Szerinte csak zsidó származása miatt támadják Szájert az antiszemiták. Nem tudom így van-e, de tény a fideszben sokan vannak.

2020. dec. 2. 13:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%

Mondd meg neki, hogy letezik mas ado is.

Illetve, hogy Szajer beismerte a bunosseget.

2020. dec. 2. 13:41
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
hogyhogy miért nem jut el: tíz éve része a fidesz hatalomtechnikájának, hogy a nem túl művelt tömegbázishoz csak a saját szájízük szerint ferdített információk jussanak el.
2020. dec. 2. 13:44
 3/11 A kérdező kommentje:
éppen ez az. szerinte annyira, hogy megsértette a gyülekezésre vonatkozó szabályokat. meg hogy, én is fiatal vagyok biztosan én is hibázok vagy bulizok. Nem érti meg, hogy a kettő nem ugyanaz. Ilyen buliba nem szeretnék részt venni! szerinte ez csak valami kis csínytevés és Viktor az első. Ha Viktor tudott volna róla, biztosan nem engedte volna neki, stb..
2020. dec. 2. 13:46
 4/11 anonim ***** válasza:
19%
Majd te/ ti elviszitek, még ki is színezitek 🤪
2020. dec. 2. 13:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Eljutott.

Már a kutyaköcsörgői bögrecsárdában is dalolják:

- Szájer Jóska, Szájer Jóska lemászott az ereszen.

Az extazi, az extazi ottmaradt a zsebiben.

2020. dec. 2. 13:47
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
A fido-orbanista hazugságmédia mélyen hallgat az ügyről.
2020. dec. 2. 13:50
 7/11 árokpart ***** válasza:
100%
Eljutott és mindenki tud már róla és fel is vannak háborodva. Üdv egy 800-1000 fős faluból.
2020. dec. 2. 14:19
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Ez gumicsont amin csamcsog a nép ahelYett h arrol beszelnenek ami fontos milyen biznisz megy az egészségugyben. Meg a többi...
2020. dec. 2. 16:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
8 nem csak gumicsont, mert szöges ellentéte annak a keresztény-nemzeti ideológiának, amit gőzerővel igyekeznek állami szintre vinni és bebetonozni.
2020. dec. 2. 17:05
 10/11 anonim ***** válasza:
5#😅
2020. dec. 2. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!