A Fideszesek megint félre néznek most hogy ismét egy drogos orgiából került elő az egyik politikusuk?
Figyelt kérdés
2020. dec. 1. 19:42
2/12 anonim válasza:
Lachner Csaba, Gajda Péter, Wittinghoff Tamás, meg ugye a szegedi kis korrupt diktátor is, végülis az ellenzékiek is félrenéznek ha úgy adódik ebben a Fideszesek sem különbbek
3/12 anonim válasza:
Persze.
Borkai botranya se hatotta meg oket. A lenyeg, hogy nem Soros emberei. 😂😂
4/12 anonim válasza:
Egyszerűen félre lett állítva mint már volt rá példa.
Nekünk még vannak életképes embereink.
És nektekmek.
5/12 anonim válasza:
Inkább felállítva lett... 25 férfi által... :D
6/12 anonim válasza:
Szerintem alapvetően egy jó párt a fidesz, amit gazdaságilag véghez vittek az leutánozhatatlan DE azt gondolom hogy amit erkölcsileg csinálnak az utóbbi időben az már szégyenteljes.
Pont az volt a szimpatikus bennük még 2010 utáni időkben hogy végre van egy párt aminek fontos a család és a keresztényi értékek. Sajnos már nem először csalódok az elmúlt szűk 2 évben bennük.
Azt gondolom jelenleg hogy az lesz a legjobb ha 2022-ben nem megyek el szavazni rájuk és inkább nem szavazok senkire. Egyszerűen ennyi botlást képtelen vagyok megbocsátani.
7/12 anonim válasza:
Szerintem az egész egy megrendezett ballib lejárató kampány része lehet, a vétó miatt. Ezer sebből vérzik az egész sztori. A legvalószinűbb, hogy Szájer urat bedrogozták és azt se tudta, hol van.
8/12 anonim válasza:
A kormány és az ellenzék között annyi a különbség, hogy míg a Fieszesek emberekkel duhajkodnak, addig Gréczy, kispestiek is magukban hokiznak drog mellett 🤣
9/12 anonim válasza:
Legalább Gréczyt meg a kispestiek nem rakott meg 25 pali. :D
10/12 anonim válasza:
A kispestiek legalább nem luxusyachton meg Brüsszelben nyomják. Beérik kevesebb közpénzzel is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!