Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szájerről Orbán is tudta,...

Szájerről Orbán is tudta, hogy egy drogos homokos?

Figyelt kérdés
Eltűri ő az ilyet?
2020. dec. 1. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Csak azóta lett ilyen mióta a keresztyén Magyarországot itthagyva elköltözött a bűnös Brüsszelbe, ahol Soros szelleme megszállta.
2020. dec. 1. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
#1 Egyébként ez lesz szerintem holnap az M1-en a hír, Szájer kiment a Hanyatló Nyugatra ahol rögtön belé bújt a Kokakóla Mámor démonja és homokos drogos lett.
2020. dec. 1. 22:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy tudta. A fideszben sose volt tilos az ilyesmi, csak a lebukást nem szeretik. Ne felejtsd el, hogy '89-ben liberális pártként indultak ugyanezekkel az arcokkal. A nemzeti, konzervatív imidzset csak később vették fel, amikor rájöttek, hogy a primitív magyar nép azt kajálja jobban. Ők ettől még a magánéletükben ugyanazok a k*rvázó / drogos-alkesz / meleg stb. emberek akik 30 éve is voltak.
2020. dec. 1. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szegény honfitársunk nem egy hanem 25!!!!!! férfival seggrepacsizott.
2020. dec. 1. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 25 éve, mikor Budapestre kerültem, és lett egy pár SZDSZ-drukker munkatársam, akkor ők nagyon ekézték a Fideszt, mint riválist. Ennek egyik alpontja volt, hogy a Szájer valójában nem is meleg (merthogy van családja), csak "díszmeleget" csináltak belőle (őt küldték ilyen szervezetekkel tárgyalni, meg rá bízták az ilyen ügyeket). Merthogy a Fidesz hatalommániás, és minden választói réteget meg akar szólítani. Mire én azt mondtam, csak hogy ne tűnjek fogalmatlan vidékinek, akinek nincs saját véleménye, hogy szerintem a Szájer valóban meleg és a Fidesz nem csak a hatalmat akarja, hanem az csak eszköz számukra ahhoz, hogy megvalósítsák a liberális politikai éthoszukat.

Hát úgy tűnik, hogy 50%-ban igazam volt. (A nálam jóval műveltebb munaktársaim meg szintén nem volt igazuk abban, hogy az SZDSZ-nek a hatalom nem csak eszköz a megtollasodáshoz. Így végül nem frusztrálódtam nagyon, tehát lehet hogy megúszom a bayerzsoltosodást :)

2020. dec. 1. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:

Szájer és Handó Tünde házassága akkor kamu volt? Nem homoszexuális, hanem biszex? Portré!

[link]

2020. dec. 1. 23:45
 7/9 anonim ***** válasza:

6-ra:

Amikor Handó Tündéről először láttam képet, rögtön az jutott eszembe, hogy akkor mégis igaz lehet a pletyka, hogy Szájer meleg. :-) Egy ilyen visszataszító külsejű (és jellemű) nőről nehéz elképzelnem, hogy valaha valaki is szerelmes volt beléje. Ez valószínűleg egy névházasság, hogy külsőre rendezett életet élő politikus képét tudja mutatni.

2020. dec. 2. 00:42
 8/9 anonim ***** válasza:
Állítólag elváltak.
2020. dec. 3. 22:39
 9/9 anonim ***** válasza:

7-Goldmund: mi baj van a Handó képével? idősebb nő, az átlagnál még jobban is néz ki.

Gondoljunk csak a Gyurcsány nejére, a Vadhalmira, vagy más a közéletben látható nőre.

"valószínűleg"...látszatra ezt így hogyan lehet leírni?

2020. dec. 13. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!