Szájerről Orbán is tudta, hogy egy drogos homokos?
Kb. 25 éve, mikor Budapestre kerültem, és lett egy pár SZDSZ-drukker munkatársam, akkor ők nagyon ekézték a Fideszt, mint riválist. Ennek egyik alpontja volt, hogy a Szájer valójában nem is meleg (merthogy van családja), csak "díszmeleget" csináltak belőle (őt küldték ilyen szervezetekkel tárgyalni, meg rá bízták az ilyen ügyeket). Merthogy a Fidesz hatalommániás, és minden választói réteget meg akar szólítani. Mire én azt mondtam, csak hogy ne tűnjek fogalmatlan vidékinek, akinek nincs saját véleménye, hogy szerintem a Szájer valóban meleg és a Fidesz nem csak a hatalmat akarja, hanem az csak eszköz számukra ahhoz, hogy megvalósítsák a liberális politikai éthoszukat.
Hát úgy tűnik, hogy 50%-ban igazam volt. (A nálam jóval műveltebb munaktársaim meg szintén nem volt igazuk abban, hogy az SZDSZ-nek a hatalom nem csak eszköz a megtollasodáshoz. Így végül nem frusztrálódtam nagyon, tehát lehet hogy megúszom a bayerzsoltosodást :)
6-ra:
Amikor Handó Tündéről először láttam képet, rögtön az jutott eszembe, hogy akkor mégis igaz lehet a pletyka, hogy Szájer meleg. :-) Egy ilyen visszataszító külsejű (és jellemű) nőről nehéz elképzelnem, hogy valaha valaki is szerelmes volt beléje. Ez valószínűleg egy névházasság, hogy külsőre rendezett életet élő politikus képét tudja mutatni.
7-Goldmund: mi baj van a Handó képével? idősebb nő, az átlagnál még jobban is néz ki.
Gondoljunk csak a Gyurcsány nejére, a Vadhalmira, vagy más a közéletben látható nőre.
"valószínűleg"...látszatra ezt így hogyan lehet leírni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!