Megérte Jakab Péternek a krumplis akciója, tudván hogy a parlament ma helybenhagyta a Kövér László átlag rá ki rótt 4,4 milliós büntetését?
Figyelt kérdés
Egy érdekes szempontot hoznék be: Jakab az akciójával óriási karriert futott be az interneten: csak a Facebookon kb. 50.000 ezer új követőt szerzett – akikhez immár el tudja juttatni a jövőben a politikai üzeneteit.
Egy másik ellenzéki politikus kb. 3 millió forintot költött nemrég Facebook reklámnak, de Jakab elérési számainak a közelében se jutott vele.
Ha úgy tetszik a 4,4 milliós büntetés volt a Jakab (ön)markeing költsége. Megérte?
2020. nov. 30. 19:06
11/18 anonim válasza:
Látom,hogy az 50 000 követőből néhányan ide tévedtek, hozzák a tipikus független-objektív formájukat. Nem magyarok, csak jól beszélik a magyar nyelvet.
12/18 anonim válasza:
#9: Kinek is az ügyvédje rohadt a börtönben? Hű, azt hiszem, Gyurcsányé. :D
13/18 anonim válasza:
Jakab most Facebook-sztár akar lenni, vagy politikus? Mert a pártja évek óta nyílegyenesen halad a megszűnés felé. Mára szinte az összes épkézláb politikus távozott a Jobbikból, maradtak az ilyen félig bénult ajkúak (mint Z. Kárpát Dániel). :)
14/18 anonim válasza:
Ez a szerencsétlen Kövér bármihez nyúl, rosszul sül el!
Jakab helyében én megköszönném ennek a bajszos páviánnak, hogy ennyit dobott a népszerűségén!
15/18 anonim válasza:
Addig ameddig más fizeti ki helyette, semmi gond!
Az erkölcsi nívója más lapra tartozik.
16/18 anonim válasza:
Jakab Péter egy forró fejű ifjú titán. Szerintem ő sem gondolta, hogy a " Házelnök Úr " így megmázsálja. Ő ellenzéki, azért van a Parlamentben, hogy hallassa a hangját. A F
17/18 anonim válasza:
17-es vagyok, folytatom, mert megtréfált a technika, úgy elküldte, hogy még nem fejeztem be.A Fidesz most kiélvezi a hatalmát Kövér Úr jóvoltából, de ha 1990-ben ugyanilyen kemény lett volna a Házelnök Úr, hát a Fidesznek ingje-gatyája ráment volna. Szerintem meg Jakab Péter nem állított valótlant, Koncz Zsófika győzelméért semmi nem volt szent. Még a krumpli osztogatás se. De hát az erősebb kutya .....
18/18 anonim válasza:
Ma már a politika nem az emberekről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!