Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem ciki, hogy 2020-ban a...

Nem ciki, hogy 2020-ban a magyar parlamentben javarészt volt KISS tagok ülnek?

Figyelt kérdés
Mikor nölünk már fel a rendszerváltásra végre?

2020. nov. 29. 05:33
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
90%
Tényleg? Nem tűnt fel, hogy ennyi tagja lett volna a KISS-nek, de biztos csak nem ismertem meg őket az idő, meg az arcfestés miatt.
2020. nov. 29. 05:35
 2/31 anonim ***** válasza:
50%
Mégis, kik?
2020. nov. 29. 05:41
 3/31 A nagy Levin ***** válasza:
90%

Sőt, a legtöbb ágazat meg tele van valamikori kisdobossal, meg úttörővel.

Az, hogy valaki KISz (és nem KISS) tag volt, nem jelent sokat, abban az időben elvárás volt, hogy valaki belépjen. Ha én két- három évvel idősebb lennék, valószínűleg én is tagja lettem volna. De így 88-89-ben már nemet mondtam a belépésre.

2020. nov. 29. 05:58
 4/31 anonim ***** válasza:
53%
Orbán Viktor is KISS titkár volt. Azért van most ott ahol van.
2020. nov. 29. 06:52
 5/31 anonim ***** válasza:
92%
Kiss tagok? Mármint Paul Stanley, Gene Simmons és társai? A magyar parlamentben? Mit szívtál?
2020. nov. 29. 07:02
 6/31 anonim ***** válasza:
60%

3 Nagy Lenin: "Az, hogy valaki KISz (és nem KISS) tag volt, nem jelent sokat, abban az időben elvárás volt, hogy valaki belépjen."

A szomszéd is mindig erre hivatkozott a rendszerváltás után. Munkásőr volt. Addig vérbeli kommunistaként és fegyveresként ő volt a kiskirály a környéken, még a környékbeli gyerekeket is mindig kiosztotta és fenyegette a szülőket, hogy bejelenti őket ellenségként vagy mit tudom én miként, ha valami nem tetszett neki. Rendszerváltás után ő játszotta el a legnagyobb antikommunistát. Most biztosan 4 évente leszavaz a Fideszre, mint a hozzá hasonlók.

2020. nov. 29. 07:06
 7/31 anonim ***** válasza:
78%
#7 Igen, de a Munkásőrség teljesen más tészta, a KISz megkerülhetetlen volt gyakorlatilag, de a párt is, ha igazgató akart lenni valaki, de a Munkásőrség egyáltalán nem volt kötelező, az a gerinctelenek megvétele volt, anyámat is próbálták bevonni pl., ő meg nem kért belőlük. Tiszta Állatfarm ez a Magyarország egyébként, a szemét komcsi disznók, vagy azok leszármazottai ülnek a Parlamentben.
2020. nov. 29. 07:13
 8/31 anonim ***** válasza:
94%
Bocs, #6.
2020. nov. 29. 07:13
 9/31 anonim ***** válasza:
88%

7 és 8 így van, azok ülnek most is a bársonyszékekben. Elhiszem, hogy egy ember gondolkodásmódja megváltozhat évtizedek alatt, de ezek közül mindegyik begyepesedett régimódi gondolkodású fax és amíg el nem tűnnek, addig nem lesz értelmes vezetés csak keménykedő, néphülyítő vezetés és hard talk.

A '70-es évektől már nem volt kötelező belépni a Kiszbe. Ha kötelező lett volna, akkor se lett volna kötelező tisztséget vállalni. De ezek törekedtek és fontoskodtak már a Kiszben is.

2020. nov. 29. 07:29
 10/31 A nagy Levin ***** válasza:
91%

#6 nem Lenin, hanem Levin! :)

Mindössze arra céloztam, hogy abban a korban sokan voltak KISz tagok, akik nem feltélen meggyőződésből léptek be.

A Munkásőrség már más lapra tartozik. Oda a legtöbben meggyőződésből léptek be. Aztán, hogy ki milyen szar alak volt az megint más tészta.

2020. nov. 29. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!