A momentum is beállt a koalícióba! Momentumosok, örültök neki?
2 év múlva lesznek a választások, szerinted ekkora válságban és a várható megszorítások mellett lesz a fidesznek 2,5 millió stabil szavazója?
Esélytelen
#9!
Azért nem fog nyerni sosem a moslék-koalíció, mert a migránsozással, sorosozással és a krumplival becsapjátok magatokat.
Az alacsony munkanélküliség, az emelkedő bérek fontosabbak a fenti dolgoknál. Csak ezt nem meritek kimondani és csak trükkök százaiban tudtok gondolkodni.
#12!
A következő kommented előtt fejezt be az általános iskolát!
Nem csak az egyenes arányosság arányos. Mindenhol súlyozott a választás. Van, ahol amiénknél sokkal erősebben.
"alacsony munkanélküliség" ?
A vendéglátásban, szállodaiparban a munkások 90%-a ki lesz rúgva, ha tavaszig nem nyithatnak ki... egekben a munkanélküliség...te hol élsz?
"alacsony munkanélküliség, az emelkedő bérek"
Lehet hogy más körökben mozgunk de a környékünkön nem tapsikolnak az emberek hogy rengeteg a jól fizető munka és rohamosan nő az életszínvonal. ( A közmunkát b..sza meg a fidesz abból nem lehet megélni )
Bár az ország más részein lehet hogy így van és ott a fidesz elsöprő győzelmet fog aratni mert meghozta az embereknek a kánaánt.
#16 Már ha személyeskedünk, jó lenne ha tisztába lennél a választási rendszerekkel működésével. Léteznek arányos választási rendszerek és többségi, illetve ezen a skálán a két végletközött számtalan rendszer. A magyar a többségihez van közelebb és nem az arányoshoz és az én személyes véleményem az h ennek az országnak jobb az arányos választási rendszer, már csak azért is mert nem egy száz éves demokrácia vagyunk ahol meg vannak a politikai/közéleti hagyományok, hanem egy fejletlen fiatal demokrácia ami esetében az arányos rendszer sokkal jobban védi a polgárokat az autoriter rendszerek kialakulásától.
Miután elküldtél általános iskolába, én is szeretnélek megkérni h legalább tájékozódj egy témában mielőtt hozzászólsz.
17-18!
Nem tudtam, hogy már a COVID-ról is a Fidesz tehet.
Tudom, hogy ti most örültök a vírusnak, de ennek semmi köze a Fidesz eddigi kormányzásához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!