Ünnepek idején lesz szerintetek valamilyen enyhítés a külföldön dolgozókra nézve?
hát csehország kicsit gáz... én kibuliznám azért a főnöknél, hogy írasson nekem egy munkavállalóit. ha csúcsidőben kocsival jössz át a határon, az a tapasztalat, hogy nem tökölnek a papírjaiddal, csak bólogatnak hogy jól van húzzál innen, ne tartsd fel a kocsisort... persze ehhez még azt is ki kell várni, hogy a köztes országokkal mi lesz, az osztrák egészségminisztert tegnap láttam depirohamot kapni, hogy lassan csökkennek az esetszámok. de ha oda átjutsz, a kishatárokon már valszeg átengednek (a hegyeshalmi nagyon ne gyere, ott nem tudsz visszafordulni ha karanténozni támad kedvük). de szerintem ausztrián át egy bármilyen pecsétes ingázópapírral megúszhatod.
(28 vagyok és nem értem a lepontozást, igenis lényeges lett ebben a barom hisztiben, hogy onnan utazna hová)
Azt en se ertem.. Csak egy kerdest tettel fel. Az tuti h hazajovok, ha kell teszttel, ha nem anelkul.aki retteg egy ismeretlentol aki feltesz egy kerdest a portalon, az gondolom mindenkitol tart 😂
Ma olvastam h Szlovakian at at lehet jonni, ha nem allok ott meg. Teszt csak akkor kell ha ki is szallnek a buszbol. Vagy busszal vagy vonattal jonnek, nincs kocsim.
28 vagyok = 28 éves vagyok
28-as vagyok = én írtam a 28-ast
"aki retteg egy ismeretlentol aki feltesz egy kerdest"
A pontozás nem arról szól, hogy ki retteg meg ki nem, hanem arról, hogy hasznosnak találják-e a választ a többiek. Pl. én nem találom hasznosnak az olyan választ, amelyik arról szól, hogy hogyan játsszuk ki a szabályokat, miközben ott tartunk, hogy egyre több a halott, és egyre többen kerülnek kórházba, ami miatt sokan az alapellátást sem kaphatják meg, vagy csak késve.
"Szerintem te kb évente ha 2-szer megmozdulsz, és egész nep mereszted a sgged alig dolgozol, azért csodálkozol miért este érne rá valaki nyugodtan mozogni."
Szerintem meg többet sportoltam, sportolok, mint te. Mellette kutyát is szoktam naponta sétáltatni. Mindezt rendes munka mellett.
Mondjuk a nagybani piacon nézelődés, mint magánszemély, nem értem, hogy mióta sport vagy miért kell kint csinálni a kardiót, de biztos bennem van a hiba.
Nem értem miért kell bántani azokat akik kiszeretnék élvezni az ünnepi időszakot.
Karácsony csak egyszer van egy évben, hálásnak kell lenni, hogy ott vannak a szeretteid mert ők az igazi ajándékok és bizony fontos, hogy együtt töltsük el azt az időt mert nem tudhatod, hogy következő karácsonykor hányan lesztek a fa körül sajnos...
(És nem azért mert megfertőzöd mielőtt valaki jönne a hülyeségével...)
Legalább a karácsony ne a koronavírusról és az ebből fakadó utálkozásról szóljon már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!