Ünnepek idején lesz szerintetek valamilyen enyhítés a külföldön dolgozókra nézve?
Én ezt tudom, csak októberbe kétszer voltam karanténba, mert kollégáim elkapták.
Ha maradt volna a 4 ezer körüli napi új esetszám, akkor azt mondanám, hogy igen legyen lazítás, de így, hogy 7 ezer felé közelítünk nem támogatok semmilyen lazítást.
Mióta bevezették a korlátozásokat mást se olvasni itt, mint ezt. 95%-nak semmi baja az intézkedésekkel, szükségesek, csak őt tegyék már kivételre, mert 8 után futni akar, horgászni akar, nagybani piacon akar nézelődni, kint akar kardio edzést csinálni, stb.
Nem lehet személyre szabni a törvényt, hogy Kis Péter vagy Tóth Andrea hazajöhet, a többiek meg nem. Ha változik ilyen módon a jogszabály akkor ezrek, tízezrek indulhatnak meg.
Kedves kérdező, már nem azért, de szerinted csak rólad van itt szó?
Mégis ki fogja ellenőrizni, hogy a több ezer hazacsődülő ember hova fog menni, kivel fog találkozni, merre mászkál majd?
Mindenkire szereljenek nyomkövető bokaláncot, mint a rabokra vagy hogy képzeled el?
Akkor se 4 ezer volt az esetszam, csak annyi derult ki pcr teszttel.
Most viszont antigenes egeszsegugyi szuresek is benr vannak
Te vagy a gyakori mumusa?
"mert 8 után futni akar, horgászni akar, nagybani piacon akar nézelődni, kint akar kardio edzést csinálni, stb."
Szerintem te kb évente ha 2-szer megmozdulsz, és egész nep mereszted a sgged alig dolgozol, azért csodálkozol miért este érne rá valaki nyugodtan mozogni.
Nem lehetne hogy olyat nem szakértesz meg amihez lövésed sincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!