Ha nem lenne kötelező, akkor is hordanád a maszkot?
Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 15:01
11/18 anonim válasza:
Igen, belesimultam az irányított birkacsorda társadalomba, sikeresen kialakították bennem, hogy azt tegyem amit a médiában leírnak.
12/18 anonim válasza:
Nem, most sem hordom, ha rám szólnak leköpöm, nem vagyok birka.
14/18 anonim válasza:
A 12. "hozzászólásra" szeretnék reagálni!
Úgy vélem, az eléd álló járőrt is szemen köpöd, ha szemtől szemben találkoztok! Persze erről szó nem lehet, mert vagy olyan dörzsölt, sunyi, kis jobbágy!
15/18 anonim válasza:
11. Mert az aztán nagyon nagy kontroll, hogy az embereknek maszkot kell hordani. Ezzel már elrontják az életedet mi?
16/18 anonim válasza:
Igen. Csúf a pofám és nem akarom hogy lássák
17/18 anonim válasza:
Eszem ágában nem lenne, csak azért hordom, mert nem vagyok hajlandó kifizetni a büntetést. Szemüvegesként szart sem látok miatta, a vírusoktól nem véd, és egyébként sem vagyok beteges fajta.
18/18 anonim válasza:
Nem, így is csak akkor van rajtam ha van valami hivatalos közeg a közelben. Meg majd 2 órás vonatozás alatt füllesztem a képem alatta, mikor 10 méterre sincs más utas, nemhogy másfélre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!