Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha hirtelen kiesnénk az EUból...

Ha hirtelen kiesnénk az EUból mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül mit cselekednél?

Figyelt kérdés
2020. nov. 27. 03:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
30%
Na és megjött a napi első EU-kilépős kérdésünk is...😂😂😂 egyre lehetetlenebb szituációkkal.
2020. nov. 27. 08:56
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

Nincs olyan,hogy "kiesünk" az EU-ból mindenféle figyelmeztetés nélkül.Nem kirúgás.

Önkéntes alapon, népszavazással lehet belépni, a kilépés is önkéntes alapon népszavazással történik.

2020. nov. 27. 08:59
 13/18 anonim ***** válasza:
68%
Ez fantazmagória, abból csak úgy hirtelen nem lehet kiesni.
2020. nov. 27. 09:07
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Én eddig is kiakartam Belgiumba költözni, ezután sem tennék máshogy.
2020. nov. 27. 09:24
 15/18 anonim ***** válasza:
55%

Ha véletlenül, az EU többi tagállama megemberelné magát, és egyik napról a másikra kiszavazná az országot, hogy másnaptól olyan mint hanem lennénk tagok, amíg a papírmunka lezárul.

Akkor Döbrögi nagy haragra kellene és neki rohanna az EU -nak a teljes magyar haderővel (ami talán a határig nem fullad le)...

Én pedig bemennék a helyi konzulátusba, hogy indítsák el a menedék jogi kérelmemet.

2020. nov. 27. 10:03
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne fordulhatna elő? Azt mondják az EU-ban, hogy tanácskoztak és soron kívül azonnal kitesznek minket. Többet semmi pénz sem jön. Fordulhatsz a bírósághoz oszt csókolom
2020. nov. 27. 12:28
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

#16#

A Brüsszelben ücsörgő politikusoktól talán még ez sem lenne meglepő, ők politikai indíttatásból képesek lennének figyelmen kívül hagyni, hogy az EU elsősorban nem politikai, hanem gazdasági szövetség, ami nem egyoldalú előnyökkel jár.

A különböző multinacionális cégek nem azért települtek Magyarországra, mert velünk akartak jót tenni, hanem azért, mert nekik az anyagilag előnyös.

Az EU-ből kirúgás gazdasági nehézséget okozna, de nem csak Magyarországnak, hanem az EU-nak is kellemetlen lenne a konszerneknek elmagyarázni, hogy miért kell néhány euró-milliárdos veszteséget benyelniük.

2020. nov. 27. 12:47
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
Én remélem egyesült európai nemzetet hoznak inkább létre egy országként egy elnökkel. :).
2020. nov. 27. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!