Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Előfordulhat, hogy a nagyobb...

Előfordulhat, hogy a nagyobb ellenzéki pártok feloszlatják magukat és a vezetők és nagyobb nevek átülnek a DK-ba így 1 az 1 harcban a DK felülkerekedik a Fideszen?

Figyelt kérdés

Egyértelmű, hogy a DK és Gyurcsány Ferenc a vezetőpárt és vezető személyiség, nélkülük nem sikerülhet, a többi párt elenyésző.

Mi lenne ha feloszlatná magát a Momentum,Jobbik,MSZP és átülnének a fontosabb emberek a DK-ba így 1 az 1-ben mérettetnének meg.

2020. nov. 26. 18:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
69%

Amúgy én jövő időben beszéltem, mármint az M1 nézők a mai napi nem tudják, hogy Biden nyerte meg a választásokat és ő lesz a következő elnök.

Kommunista időkben volt ilyen a tv-nél...de tudom, tudom fideszéknél ezzel semmi probléma. Mossuk csak szegény vidéki nyuggerek agyát, úgy is csak ők néznek már M1-et.

2020. nov. 26. 19:25
 12/26 anonim ***** válasza:
0%

Telex olvasó vagy, igaz?

Néha lehetne nézni Newsmax, OANN-t is.

2020. nov. 26. 19:32
 13/26 anonim ***** válasza:
92%
Sorban mutatják ki a közvéleménykutatók, hogy az ellenzéki koalíció nyerne, ha most lennének a választások. Csak úgy mondom...
2020. nov. 26. 19:32
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

12

Köszi de elfogult szélsőjobbos portálokat nem látogatok. :)

2020. nov. 26. 19:36
 15/26 anonim ***** válasza:

Olyan cuki ez a nagy világlátott ellenzékiség. És közben ők is két elfogult és szélsőséges portálról informálódnak, annyira széles látókörűek.

A közvélemény kutatók szerint pedig ha ma lennének választások az ellenzék nem nyerne.

Olyan unalmas minden nap megcáfolni valami ellenzéki hazudgálást.

2020. nov. 27. 17:08
 16/26 anonim ***** válasza:
56%

15

Akkor minek cáfolgatod minden nap? Jól fizetnek érte?

Melyik a 2 "elfogult és szélsőséges" portál amiről az ellenzékiek tájékozódnak szerinted? Mert van egypár

2020. nov. 27. 17:25
 17/26 anonim ***** válasza:

Akkor most megint magatokat szivatjátok, mert ti állítjátok, hogy gyakorlatilag már nincs ellenzéki média, mert a gonosz kormány mindet felszámolta. Erre most azzal jöttök, hogy "de van".

Meg ez nálatok valami berögzült agymosás, hogy itt mindenki fizetett troll? Vagy csak ennyire kényelmetlen, ha valaki nem osztja az irgalmatlan marhaságaitokat?

Állandó jelleggel két helyről kapok "forrást" tőletek: HVG, 444.

Ez aztán széles és minőségi látókör. Ez már nem nevetséges, hanem teljesen szánni való erőlködés részetekről.

2020. nov. 28. 15:15
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Te írtad, hogy unalmas ezt minden nap cáfolgatni..akkor miért teszed? Ennyire nincs életed?

Nem tudom mi ez a királyi többes, hogy tőletek. Én a magam nevében beszélek. Nem vagyok a csorda tagja, mint te pl. :)

2020. nov. 28. 19:06
 19/26 anonim ***** válasza:
Mert nehéz szó nélkül elmenni amellett, hogy minden nap kamuztok valami ordas nagy baromságot. És persze a legfőbb érvetek mindig a személyeskedés, mint az oviban. Olyan kis butuskák vagytok.
2020. nov. 28. 20:04
 20/26 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem mész át a 888-ra vagy a Pesti srácokhoz a többi elvtársad közé? :)
2020. nov. 28. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!