Mi a véleményed arról, hogy a kormány nagyobb kamatra vett fel hitelt a piacról, mint amit várhatóan az EU-tól kaphatna?
Kit érdekel?
Én már nem leszek itt sokáig, a hitelt meg a kamatot ti meg a kölykeitek fizetik majd.
Ez legális, az meg nem.
Ez megvan, az meg várható.
Ha annak a felét ingyen osztják szét, akkor a kamata máris a duplája, az ingyenpénzből kimaradó országoknak.
Az nem legális amit TÖBB jogrendszer elfogad.Ahha...
Ami várható az nincsen,így lépni kell,mert Magyarország kasszája üres,szétlopták.
Az "ingyen",beakadt a kormány csicskáknak,holott semmi ilyesmiről nincsen szó.
Vége.
Ha jól értem az EU-s hitelhez olyan feltètelek vannak amik nem elfogadhatóak.
+ az utóbbi években a kormány rengeteget csökkentette az államadósságot, így szerintem nem baj ha válsághelyzetben felvesz hitelt.
6
Mik lennének az elfogadhatatlan feltételek? Mi az, ami a cseheknek elfogadható, de nekünk nem?
#5, Az EU összes előd szervezetének az alapszabálya tiltotta a hitel felvételét. Tiltja a mai is.
Tisztessése bank nem is adna a te hat éves teljes bevételekre hitelt, arra az üzleti tervre, hogy majd a jövő generáció megoldja.
Egyáltalán ki kérdezte meg a Next Generationt?
Talán Orbán megkérdezte?!?
Talán Ő fogja személyesen visszafizetni a hitelt?
Ugyanmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!