Mi a véleményed a két csomag összehasonlításáról?
Miért vagytok ennyire a mostani kormány ellen, amikor a mostani világ válság ellenére rengeteg minden ad! A 2008-as válságnál meg mindent elvettek.
1 éve más sem csinálok, csak kapkodom a fejem, hogy a mostani kormány már megint ad vmilyen támogatást. Aki nem tudja mik ezek, az nézzen utána.
Teljesség igénye nélkül: [link]
plusz az orvosok béremelése, a nyugdíjak visszaépítése, a csok kibővítése, a családi adókedvezmények, a gyes visszavezetése 3 évre, a 4 gyerekes anyák SZJA mentessége
plusz jövőre az felújítás 50%-át az állam állja
plusz jövőre illetékmentes az ingatlanvásárlás, ami több milliós tétel, tudom, mert előtte állok.
Hitelmóratórium meghosszabbítása (nem, nem lesz a kieső időre plusz kamatos kamat)
A diákhitelplusz, ami szintén kamatmentes
Biztos, hogy hagytam ki valamit.
Nem értem azokat, akik ezeket nem ismerik el. Biztos, hogy nem tökéletes egy kormány sem, de amit itt egyesek állítanak, az már nagyon túlzás!! Ennyire ne legyünk már Orbán fanatikusok!!
Ráadásul az uniós pénzekkel fillérre pontosan el kell számolni, tehát nem lopják szét magukat. Azt az előző Gyurcsány tette, azóta sincs meg több milliárd. Költségvetést hamisítottak, hogy a lopásokat eltitkolják, nem? De ez kiderült természetesen!
Egészségügy: tökéletes sehol sincsen. A Gyurcsány idején kórházakat zártak be, nem emlékeztek? A mostani új mentőautókat vásárolt, rengeteg kórházat felújított.
Lehet, hogy nem értek én a politika legmélyebben fekvő történésekhez, de amit magunkon tapasztalok, az az, hogy most sokkal jobb és fejlődünk, haladunk végre már!
Van aki, kiáll mellettünk, nem ellenünk van! Nem értem az itt lévő kb. 10 fős ellenzéki válaszolókat, hogy nekik ez az életük? Az örökös elégedetlenség, mások szapulása? Milyenek lehetettek ti a való életben?
"plusz az orvosok béremelése"
Vezényeljenek ki téged 2 évre az ország másik felébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!