Miért nem lehet a magyar politika szellemisége/mottója az hogy "Bár nem értünk egyet, de hiszem hogy te is jót akarsz"?
Mert nagyon sok emberről nem lehet elhinni, hogy jót akar.
Aki gyűlölködik és az én halálomat kívánja, aki fenyegeti a másikat, aki bebörtönzéssel meg vagyonelkobzással fenyegetőzik, csak mert nem tetszik a másik véleménye, politikai iránya, arról még feltételezni sem lehet hogy jót akarna.
Szép lenne...de tudod azért nem lehet, mert pl az összellenzéki összefogás mindent akar, csak éppen jót nem a magyar embereknek.
Úgyhogy szerintem várjuk meg, míg olyan politikai pártok lesznek a magyar politikai színtéren, akik TÉNYLEG jót akarnak, aztán felőlem jöhet az, amit leírtál. Jó lenne...
Szeretném, ha így lenne és én elhiszem Orbánnak is, hogy alapvetően jók a szándékai.
A hasonló kérdésemnél sajnos szomorú eredmény jött ki: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__10..
#3 "én úgy gondolom ennek előzménye lehetett amit momndtál."
Valóban volt előzménye az ilyen megnyilvánulásoknak.
Olyasmi, hogy nem szidtam együtt fennhangon a magyar egészségügyet az illetővel amikor orvosra várva álltunk sorba. Vagy olyan, hogy nem mocskosorbándögöljönmeg kiabálásokkal helyeseltem amikor a másik mellettem szidta a kormányt, vagy éppen amikor itt a gyk-n leírtam a véleményem és az szimplán nem tetszett valakinek. De volt már olyan is, amikor elég volt csak kitennem a kokárdát a ruhámra hozzá, hogy ilyet kapjak.
Na, az ilyenekről soha nem fogok jót feltételezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!