Milyen szellemiségűek az alábbi nemzetközi hírcsatornák?
Figyelt kérdés
CNN
CNBC
BBC World News
Euronews
Russia Today
Al Jazeera
NHK World (japán hírcsatorna)
France 24
2017. ápr. 24. 21:18
1/1 anonim válasza:
CNN: liberális,
CNBC: ez egy pénzügyekkel foglalkozó csatorna de mivel az NBC csoporthoz tartozik így gondolom liberális,
BBC World News: ez a brit állami BBC nemzetközi változata tehát úgy gondolom hogy az épp "hatalmon" levő párt eszmerendszere az irányadó (természetesen nem olyan mértékben mit a magyar közmédiában),
Euronews: szerintem ez egy teljesen objektív orgánum,
RT: állami orosz nemzetközi hírcsatorna, körülbelül olyan mint Magyarországon a közmédia,
AlJazeera: nem nagyon szoktam nézni de antiszemita és amerikai ellenes csatornaként szokták emlegetni,
NHK World és France 24: nem szoktam nézni őket és nem nagyon tudok róluk semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!