Miért azokat korlátozzák a boltba menetellel akik napközben dolgoznak, nem pedig azokat akik már nem dolgoznak mert nyugdíjasok?
"Miért azokat korlátozzák a boltba menetellel akik napközben dolgoznak..."
Kerdesedben meg is adtad a valaszt magadnak: talan azert mert napkozben dolgoznak, ezert nincs is korlatozva senki :)
"de amikor folyamatosan így dolgozol, akkor tíz előtt nem kelsz fel."
Most ez komoly?
Azon hisztizel hogy nem lehet 9-11 között boltba menni, mikor neked alap hogy 10 előtt nem is kelsz fel?
Akkor mire leérsz a boltba, már pont 11 óra van és észre sem vetted hogy előtte nem is mehettél volna be vásárolni.
"Azon hisztizel hogy nem lehet 9-11 között boltba menni, mikor neked alap hogy 10 előtt nem is kelsz fel?"
Én nem hisztizek, ne is haragudj, csak megállapítottam valamit. Lehet, hogy neked fura, mert mondjuk te négykor végzel a melóban, és szerinted lusta disznó az, aki reggel tízig alszik, de ha hasonló beosztásban dolgoznál, lehet, hogy más lenne a véleményed. Persze, vásárolhaték munkába menet, csak épp hova tenném a vásárlást? Kocsim sincs, ez külön kör.
ui:
Ismeretlenül lehetnél kicsit tisztelettudóbb. Köszönöm.
#18 Olvasni nem árt megtanulni - legalább a saját szövegedet.
Akkor magyarázom, mert nem értetted meg. Az a gondod, hogy 9-11 között nem tudsz bevásárolni a délutáni műszakod miatt, majd leírod, hogy amúgy 10 előtt fel sem szoktál kelni. ERRE írtam l neked hogy akkor ez egy hisztizés, HISZEN nem is mennél boltba 11 óra előtt.
NEM azt írtam le hogy ne érteném meg hogy későn kelsz, nem is azt hogy ezzel bármi gond lenne! Azt, hogy HA úgyis későn kelsz, AKKOR mégis miért zavarna az téged ha AKKOR nem tudsz boltba menni, amikor nem is mennél magadtól se.
Hétköznap nem érint, de pl ma felidegelt. Legalább a szombatot meghagyhatták volna, mert gyerekkel együtt elég nehéz ezt kivitelezni.
A nyugdíjasoknak ott az egész hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!