Hittétek Mencer foci riporter bejelentése előtt, hogy George Clooney az George Soros ügynök? Sosem hittem volna, hogy Soros kottájából játszik, mint az Európatanács vagy épp Dzsó Biden.
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 10:31
1/5 anonim válasza:
Nem kellene nektek orbán hívőknek elgondolkozni azon hogy ha ennyi és ilyen ismert ember mondja hogy orbán diktátor és diktatúrát épít akkor nekik van igazuk, és ti akik véditek orbánt tévedtek?
2/5 anonim válasza:
Nekem az erről döntésben csak az Idősek Tanácsa hiteles :)
1712/2014. (XII. 5.) Korm. határozat
az Idősek Tanácsáról
...
3. A Tanács
a) elnöke a miniszterelnök, akit akadályoztatása esetén a Tanács alelnöke helyettesít,
b) alelnöke az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára,
c) tagjait - tizenkét főt - a miniszterelnök kéri fel részben az idősügy területén működő civil szervezetek javaslata alapján, részben a tudományos élet, a demográfia, a szociálpolitika, a helyi önkormányzatok, a vallási közösségek és a civil szervezetek szakemberei közül.
3/5 anonim válasza:
mindenki soros ügynök aki nem fidernyák
ilyen egyszerű
4/5 anonim válasza:
Én tudtam, mert én is Soros-ügynök vagyok, és volt, hogy Clooney, Biden, az Európatanács meg én közösen partiztunk Gyuribánál, miközben Magyarország térképekre, és Orbán Viktor arcképekre lőttünk célba.
5/5 anonim válasza:
Színésznek szar, szóval valami biztos volt mögötte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!