Karácsony Gergely miért nem válaszol soha a Hír tv-s riporterek kérdéseire?
Az ATV-be könnyű bemenni válaszolni, mert ott egyáltalán nem szorongatják meg a tökeit. Karácsony mint rendes, nem meleg férfiembär nem szereti ha a Hír TV-s Velkovics szorongatja a tökeit. Természetesen egy szóval se tiltakozna, ha a tökszorítást pl. Dobos Marian vállalná magára.
q
"Karácsony Gergely miért nem válaszol soha a Hír tv-s riporterek kérdéseire?"
Nem vagyok Karácsony kedvelője - épp ellenkezőleg - de nem kötelező válaszolnia minden kérdésre. ha nem akar valamelyik orgánumnak válaszolni, akkor ne tegye.
Csak azt szeretném hogy ugyanezek a politikusok, meg támogatóik elfogadják azt is, hogy ha egy kormánypárti nem akar válaszolni valamelyik médiának akkor ő is megtehesse.
Karácsony nem válaszol, mert tudja hogy csak beégne vele. Eddig még sem a köztévében, sem a Hír tv-ben nem sikerült úgy szerepelnie, hogy az ne lett volna emeletes ciki a számára. Így elkerüli. nem gond, máshol hasonlóan le tudja járatni saját magát. Mint legutóbb a saját oldalán:
Azért az M1 interjú inkább volt (vér)ciki a lakájmédiának, mint Karácsonynak ha már itt tartunk...
#6 "És a Fidesz miért tiltja ki nyilvános tájékoztatókról is az ellenzéki médiumokat?"
Nem tiltják ki. Miért kell hazudnod?
#8 "Azért az M1 interjú inkább volt (vér)ciki a lakájmédiának, mint Karácsonynak ha már itt tartunk..."
Amikor csak azt a részletet láttam amit az ellenzéki sajtóban mutogattak róla, akkor én is ezt hittem.
De a valóság az, hogy a teljes interjú az nem olyan volt, és tényleg Karácsony volt benne szánalmas. A riporternő nagyon rámenősen kérdezte az tény, a köztévéhez képest erőszakosabb stílusban, de nyomába sem érhetett annak, hogyan az rtl klubos vagy atv-s műsorokban szoktak általánosságban egy kormánypártival interjút készíteni vagy kérdezni.
Nézd meg magad, milyen nagy arccal kezdi az egészet Karácsony. Az első 3 percben kétszer sérti meg az őt kérdező riportert, mit várt, utána mi fog történni? Az egész egy nagyon szánalmas mosakodás Karácsonytól, miközben sorra szembesítette a riporternő a téves meg hazug nyilatkozataival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!