Karácsony Gergely miért nem válaszol soha a Hír tv-s riporterek kérdéseire?
#21 Persze, persze. Mert az, hogy te engem hazugsággal vádolsz meg az nem személyeskedés, csak az ha én erre reagálok.
Először te fogadd meg a magad tanácsát, ne sértegess másokat és akkor nem kapsz rá reakciókét ugyanolyat!
Már ne is haragudj, de az, hogy te hazudsz az TÉNY.
Idézlek:
"Az első pár percben ott van ahogy a ripoter megmutatja azokat a kinyomtatott email-eket amikben meghívták Karácsonyt a köztévébe. Pár perc halandzsa után Karácsony is eljut odáig hogy kimondja, meg volt hívva, csak ő az M5-t nem tekintette köztévének, meg ha nem élő műsorba, nem abba a politikai rovatba szólt a meghívása azt sem tekintette köztévés szereplésnek stb. stb. Mit akarsz ennél konkrétabb példát"
- Nem e-maileket mutogat, hanem SMS-eket (mondjuk ez még elnézhető lenne, bár legközelebb hogy akarják majd meghívni, füstjelekkel vagy telepátiával?)
- Egyértelműen kiderül a riportból, hogy a műsorvezető HAZUDIK, mert Karácsony a hivatkozott újságírói kérdésre az igazat mondta, mivel NEM AZ VOLT A KÉRDÉS amit a műsorvezető próbált behazudni
Az, hogy utána maszatolnak azzal, hogy az M5 főzőműsorába való meghívás fair vag ynem egy polgármester-jelölttel szemben már teljesen lényegtelen, mivel az alap állítás HAZUGSÁG.
Szóval akkor had kérdezzem meg újra - miért hazudsz?
#23 Terelsz és magyarázkodsz, éppen úgy mint Karácsony.
A tény az, hogy hívták és nm ment. Mindegy hogy hova és miért, mert ő éppen úgy nem tett különbséget akkor amikor egy nyilatkozatában azt állította, hogy a köztévébe nem hívták meg.
Ha akkor Karácsony azt mondja, hogy nem kapott meghívást az M1 esti belpolitikai élő műsorába - akkor lenne igaza és akkor lenne elfogadható ez a magyarázat.
Te meg tőle elfogadod az általános kijelentést, hogy a köztévébe nem hívták meg - a riportertől meg felháborító terelésnek tartod amikor bizonyítja, hogy meghívták.
Nem folytatom tovább, kínlódj nyugodtan. hidd azt amit akarsz, ez a tényeken nem fog változtatni, Karácsony leégette magát és szánalmasan nyomta abban a műsorban.
hírhamisítás: kontextusából kiragadni a mondanivalót. Nyilvánvaló, hogy arra gondolt, hogy mint főpolgármestert, ill. mint főpolgármesterhelyettest nem hívták meg a főváros politikai ügyében. Ha Orbánt nem hívnák soha semmilyen köz és egyéb médiába, csak egyszer egy vidéki laphoz, hogy nyilatkozzon a 63-as táncdalfesztivál negyeddöntőjének 9. helyezettjének a ruhaviseletéről, akkor te is és Orbán is joggal mondja, hogy miniszterelnökként sérelmezi, hogy nem hívták semmilyen politikia műsorba.
Karácsony a bocsánatkérést nem azért mondta, mert elismerte, hogy hazudott, hanem azért, mert okos enged, szamár szenved, és az értékes műsoridőt szerette volna másra is fordítani, a lehetőségekhez képest.
Egyébként a riporternő azt mondta, hogy visszavárják. Szerinted ha most Karácsony bemenne, hogy a riporternő azt mondta, hogy visszavárják, és most itt van, és tessék azonnal élő műsort készíteni, és elküldik, akkor szerinted a riporternő hazudott?! :D Vagy hányszor volt azóta ő vagy bármilyen más ellenzéki politikus stúdió vendég? Mennyi élő riportot készítettek velük? Pláne korrekten?
Mondtam hogy ne erőlködj tovább!
"Nyilvánvaló, hogy arra gondolt, hogy mint főpolgármestert, ill. mint főpolgármesterhelyettest nem hívták meg a főváros politikai ügyében."
NEM? nem nyilvánvaló. Mert hiába gondolom én azt hogy az ég kék, ha közben meg kijelentem valakinek hogy zöld.
Felelős politikusnak vállalnia kell azt amit mondott. Értelmes ember elintézte volna ezt annyival, hogy volt egy félreértés, ő erre gondolt és elnézést ha másképpen hangzott. Ehelyett próbál éppen úgy mosakodni, mint ahogy te meg őt mosdatni.
Tényleg nem tudom megérteni miért erőlködsz vele. Neked ő azt csinál amit akar, akkor is tetszeni fog - nekem meg nyilvánvalóan nem. Ezen nem változtat az sem ha mér tízszer leírod ugyanazt - ahogy azon sem amit konkrétan állított és amit konkrétan megcáfoltak.
A gondolatokat meg fejtse ki időben és ne akkor amikor másnak kell totóznia, hogy mit is gondolhatott a költő.
"Felelős politikusnak vállalnia kell azt amit mondott."
Hát igen. Orbán nem felelős, vagy nem politikus (csak autokrata/diktátor), különben ha vállalná a felelősséget a mondanivalójáért, már ezerszer le kellett volna mondania.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!