Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Karácsony Gergely miért nem...

Karácsony Gergely miért nem válaszol soha a Hír tv-s riporterek kérdéseire?

Figyelt kérdés
Az ellenzékiek érdekes módon mindig felháborodnak azon, hogy a fideszes politikusok milyen arrogánsak, hogy nem válaszolnak a riporterek kérdéseire. Bezzeg ha Karácsony vagy más balliberális politikus teszi ezt azzal semmi baj nincsen. Karácsony szinte egyszer sem válaszolt a Hír tv riportereinek a kérdéseire. Ha bármi kellemetlen kérdéssel faggatták, akkor csak némán ment tovább és nézett bambán mert egy tutyimutyi puhapöcs

2020. aug. 12. 18:40
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
49%
Láttam az egészet, nem kell bemutatni. Kiemelnéd szerinted melyik a 3 legcikibb részlet ahol szerinted Karácsony "szánalmas" volt?
2020. aug. 12. 21:06
 12/27 anonim ***** válasza:
19%

#11 Megtettem. Ahogy nagy arccal elkezdte, ahogy sértegette a riporternőt és ahogy szánalmasan magyarázkodott minden esetben és próbálta kidumálni, hogy nem is azt mondta amit mondott ennek vagy annak a médiának és hogy bár ott van a riporternél hogy hány emailt küldtek el hogy meghívják a közmédiába, de az M5 az nem az M1 meg nem élő műsor meg balablabla.

Soha nem volt Karácsony a kedvenceim között, de az a beképzelt, "ki ha én nem" ábrázat amivel néha előadta magát, az nagyon bicskanyitogató.

Közben persze időnként visszalépett a jófej politikus szerepébe, de újra meg újra előjött belőle a pofátlan, na-én-most-megmondom-nektek alak.

lehet azt mondani a riportra hogy nem volt jó, lehet bármit, de azt nem lehet állítani amivel az ellenzéki médiában bepróbálkoztak, hogy jaj itt milyen elképesztően viselkedett a közmédia riportere. Még csak meg sem közelítette sem azt a hangnemet, sem azt a stílust amivel minden egyes kormánypárti politikust kezelnek az ellenzéki médiában tíz éve.

2020. aug. 12. 21:13
 13/27 anonim ***** válasza:
48%

Én bizony többször is megnéztem az egész MTV-s riportot, és az bizony nem rámenős riport volt, hanem koncepciós lejáratás. Rámenős riporter Kálmán Olga volt, ő fel volt készülve a riportalanyai témájában, de ez a Rákosmentei tévéből felkapaszkodott rákosmentei fideszes polgármester-helyettes feleség olyan szánalmas volt, hogy nem igaz. Pl. Kérdezi, hogy mivel jött, nyilván arra számítva, hogy karácsony hazudni fog és azt mondja, hogy biciklivel, vagy BKK-val, de ő kerek perec megmonta, hogy milyen autóval. Erre azon rugózott, hogy hol szállt ki, és miért ott miért nem máshol, stb. mintha valami nagy leleplezés történt volna. Leleplezés akkor lett volna ha hazudik Karácsony, de így a csaj magát és a tévét járatta le, na meg azt, akinek meg akart felelni, ill. erre utasította.

A riport témája a főpolgármesterség első száz napja lett volna, na pont erről nem kérdezett semmit sem. Pedig a köztévé feladata nem a Fidesz kiszolgálása.

2020. aug. 12. 21:20
 14/27 anonim ***** válasza:
18%

#13 Ez a te véleményed az enyém meg a szöges ellentéte. Nyilván emiatt van az hogy neked karácsony kellett, nekem meg Tarlós stb. stb.

"Leleplezés akkor lett volna ha hazudik Karácsony, de így a csaj magát és a tévét járatta le, na meg azt, akinek meg akart felelni, ill. erre utasította."

De hát leleplezte és megmutatta hogy Karácsony hazudott. nem egyszer hanem több témában, több helyen. Még le is írtam neked. Te azt látod bele ebbe a riportba amit te akarsz ott látni, mert zavaró lenne ha el kellene ismerned, hogy Karácsony ebből nagyon rosszul jött ki. Kifejezetten szánalmasan.

Amúgy mi más kell még neked bizonyítéknak, hogy ott vannak az email-ek a riporter kezében, hogy meghívták Karácsonyt több alkalommal is a köztévébe, hogy elfogadd, hazudott amikor azt állította hogy nem is hívták meg? De mindegy is, nem számít. Akkor is azt fogod belelátni ami neked jobb.

2020. aug. 12. 21:37
 15/27 anonim ***** válasza:
90%

"De hát leleplezte és megmutatta hogy Karácsony hazudott"

Egy konkrét példát hozz a riportbol légyszives a mellébeszélés helyett. Konkrétat.

2020. aug. 12. 22:54
 16/27 anonim ***** válasza:
24%

#15 Hoztam konkrét példát. Az első pár percben ott van ahogy a ripoter megmutatja azokat a kinyomtatott email-eket amikben meghívták Karácsonyt a köztévébe. Pár perc halandzsa után Karácsony is eljut odáig hogy kimondja, meg volt hívva, csak ő az M5-t nem tekintette köztévének, meg ha nem élő műsorba, nem abba a politikai rovatba szólt a meghívása azt sem tekintette köztévés szereplésnek stb. stb. Mit akarsz ennél konkrétabb példát?

csak kötözködsz?

2020. aug. 12. 23:18
 17/27 anonim ***** válasza:
25%

Vicces, hogy erről a riportról az ellenzéki médiából értesültem és tényleg durvának tűnt. Most, hogy már nem emlékeztem a minősítésekre, egyértelműen Karácsony égette magát. Az első 3 percben durcáskodott, egyetlen kérdésre sem válaszolt egyenesen.

Kálán Olgáról az terjedt el, hogy milyen rámenős és felkészült riporter. De szimlán csap paraszt volt. De persze semmilyen kellemetlen kérdést nem tett fel a másik oldal képviselőinek.

2020. aug. 12. 23:46
 18/27 anonim ***** válasza:
71%

"nem abba a politikai rovatba szólt a meghívása azt sem tekintette köztévés szereplésnek stb. stb. Mit akarsz ennél konkrétabb példát?"

Nocsak, nocsak, te is ferdítesz! Karácsonyt semmilyen politikai rovatba nem hívták meg, nemhogy "abba", semmilyenbe. Az MTV5 kulturális műsorában szólították meg. Nem politikai témában. Na ezt nem csoda, hogy nem tekintette úgy, hogy politikai témájú meghívásnak, amit egy főpolgármester elvárhat. Nem önmagáért, hanem minden ötödik magyar állampolgár tájékoztatásáért. A közmédia nem kormánymédia, pláne nem Fidesz propagandamédia... Pontosabban az, de nem szabadna, hogy így legyen.

2020. aug. 13. 00:17
 19/27 anonim ***** válasza:
65%

Aha. Tehát miután a félretardtált riporter azon pörgött rögtön az első kérdésében közel 6 percig, hogy Januárban (!!!) miért nem kerékpárral ment Budapest főpolgármestere öltönyben az M1-be (a XV. kerületből Budára...) és miért akarja kitiltani (!!!) a városból a dízel autókat (ami nettó hazugság és ferdítés) -

ez után Karácsony említi, hogy kicsit komikus a riport menete úgy, hogy egy év után végre behívják egy interjúra és egy bohóc hülyeségeket kérdez tőle.

Ezek után próbálja megint ferdíteni a tényeket a nem túl okos riporter, úgy beállítva Karácsonyt, mintha hazudott volna egy interjúba. Aki azonnal tisztázza, hogy tőle azt kérdezték, hogy MIÓTA MEGVÁLASZTOTTÁK kapott-e meghívást. Maga a riporter mondja el, hogy 123 napja hívták meg az M5-be (most akadjunk le arról a tényről, hogy az M5 milyen semmitmondó műsorába). Karácsony október 13 óta főpolgármester (valóságban nem, mert csak később iktatták be, de tekintsünk el ettől...), hiszen 2019 október 13-án voltak az önkormányazati választások és az interjú Január 21-i. Tehát a kampány alatt hívták meg. Kardinális öngól, ergo Karácsony megint igazat mondott és a közmédia próbál megint hazudni a szokásos módon, csak most elfelejtették, hogy nem a híradót nézzük ahol azt mondanak, amit akarnak hanem ott ül a delikvens szemben, a székben és meg tudja magát védeni. Egyetlen hibája, hogy utána elkezd magyarázkodni, mert egy civilizált ember próbálja megmagyarázni a helyzetet és nem lekoptatja ezt az idióta riportert, aki az M5ről regél neki, ahova max. főzőműsorba hívják az embereket, nem Budapest főpolgármester-jelöltjét egy politikai interjúra.

Szóval most, hogy tisztáztuk, hogy te vagy direkt hazudsz vagy pedig azt sem érted amit látsz, jöhet a következő kettő tény, ahol szerinted Karácsony "szánalmas" volt és a közmédia 2 bites riportere felmosta vele az asztalt.

2020. aug. 13. 08:01
 20/27 anonim ***** válasza:
6%

#19 Most már értem. Nyilván egyike vagy azoknak akik úgy terjesztették a hírt ahogy az ellenzéki médiában én is láttam. Ettől még hülyeség marad.

Ahogyan nyilvánvalóan neked az őszödi gyurcsány beszéd is igazságbeszéd, ahol szegény Feri szavait kiragadták a kontextusából blablabla.

Azt hittem értelmes emberrel vitázom. Tévedtem, elismerem.

2020. aug. 13. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!