Meddig tarthatnak még a koronavírus miatti korlátozások? Meddig hat majd az albérpet piacra?
Régen a 90+ rezsiért meghirdetett szobára is volt bőven jelentkező, most már lejjebb mentek az árak, meddig fog ez tartani?
A tavaszi félévre már berendelik az egyetemistákat?
Külföldi turisták mikor jönnek úrja? Mikor lesz vakcina, mikorra lesz megfelelő átoltottság?
Mikor indul be a turizmus?
Jó lenne ha újra magasabb lenne az albérletek értéke + félelmetes belegondolni hogy mi megy manapság az egyetemeken, hogy így képzik a jövő orvosait, gyógyszerészeit, mérnökeit, tanárait hogy csak a moodle-ban kattingatnak, segítséggel.
Szakmunkásokról nem is beszélve.
Vakcina lesz átoltottság max papíron.
Szerintem tömegek fognak oltási igazolást venni (szándékosan írtam a venni szót) oszt akkor annyi az átoltottságnak. De sztem ha a számokból indulnak ki a vezetők akkor meglesz az átoltottság jövő őszre és ennyi.
#3 ahhoz képest a 13. kerületben az orrom elől vettek meg egy 1 millió Ft / négyzetméter árú lakást. Magyarok. Szóval hagyjuk ezt a csak külföldiek vásárolnak dolgot. Igen, ők is vásároltak míg lehetett (ezáltal tolva fel at árakat) és fognak is a jövőben. De magyarok között is megvan az a réteg aki tud vásárolni.
Amúgy meg, jövőre a külföldi utazások oltáshoz lesznek kötve. Szerintem 2021 egy átmeneti év lesz és minden csak azon fog múlni mikor és mennyien lesznek beoltva.
Szóval nehéz megjósolni, hogy mi lesz. Ha a Magyarországra érkező külföldi turisták vállalják a vakcinát (és a tömeges oltás még tavasszal elkezdődik) akkor meglehet, hogy egész jó szezon lesz jövő nyáron már. De, semmi sem biztos, nem lehet előre tervezni.
2022 mindenféleképp már jobb lesz és lehet nem lesz oltási kötelesség sem.
A jövő tavaszi félévre csak oltással együtt tudom elképzelni a fizikai jelenlétes oktatást. Legalább azokat akik a kollégiumba mennek vissza.
"De magyarok között is megvan az a réteg aki tud vásárolni."
Pontosabban: Meg volt.. amíg be nem ütött a válság
Mellesleg 13. kerület az pont azok között van, ahol a legnagyobb a már tapasztalt és még majd tapasztalható árzuhanás, mivel az felkapott, túlárazott környék volt. Most már meg jelentéktelen.
"Most már meg jelentéktelen." hát ez jó vicc :D
Még mindig az a legkeresettebb kerület Budapesten. A legtöbben akik itt vesznek lakást a Váci úti irodák miatt veszik. Vagy mert ott dolgoznak vagy mert ki tudják adni az ott dolgozóknak. Nem mellesleg a pesti oldalon a legjobb kerület. Drága, de még akkor sem a budai oldal, de nem is olcsó, hogy bárki megengedhesse magának a pesti oldalon.
Sorry ha fáj az igazság
A 13. kerület az irodaházak miatt lett felkapott anno. És a belváros közelsége miatt. De most már a home office világában, ami még előreláthatólag bőven több mint 5 évig tart, ha nem örökre, elveszítette jelentőségét a kerület, és óriásit veszített a régi felkapottságán. A belváros közelsége sem jelent már semmit, mert ott sincs már semmi. Az ingatlan árak ott zuhannak a leggyorsabban Budapesten. Olvass utána, több cikkben is olvastam már.
Ezeket nem csak én, szakértőktől is olvastam szórul szóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!