Teljes lezárás ellenzők! Na ehhez mit szóltok?
Nekem a személyes ismerőseim között is van ilyen, mégcsak nem is egy, aki a mai napig nem érzi a szagokat vagy az ízeket, hónapok után sem.
Tehát már nem csak az öreg nyanyák vannak veszélyben, hanem mindenki. Vagy te szeretnéd nyomorékként leélni az életed? Sosem élvezni többé az ételek/italok ízét, kedvesed illatát?
Fontosabb a rongy munkahelyed és nem tudsz váltani online melóra? Inkább maradjon a COVID örökre?
"online munkára váltani".
Mindjárt tovább adom a hentes, mentős, katona, tűzoltó stb. ismerősnek
Bírom ezeket a kérdéseket,mintha az emberek unalmukban dolgoznának ..
Igen,nekem fontosabb a rongy munkahelyem ,mert a szaglászásért nem jár pénz se kenyér ,a munkáért meg igen ..
Szerintem menjetek le a pincébe,zárjátok magatokra az ajtót ,aztán viszont látásra . Az épeszű embereket meg hagyjátok élni .
Örüljön neki, ha nem érzi az ízeket.Végre lehet fogyózni meg egészséges ételeket enni. Nem kell a csoki, meg pörkölt után vágyódni. Majd visszajön mint eddig mindenkinek
Könyőrgöm, had ne kelljen egy influenzavírus miatt lezárni mindent
A halottak számáról: mindenkit beleszámítanak, aki valaha elkapta a COVID-19-et, és azóta meghalt, függetlenül attól, hogy mennyi köze volt a koronavírusnak a halálához.
"Magyarország például minden olyan, akár halálos betegségben szenvedő elhunytat is a koronavírus áldozataként tart számon, akinél valaha diagnosztizálták a fertőzöttséget."
Tehát ha valakit tavasszal regisztráltak fertőzöttként, tünetek nélkül végigment rajta, és most ősszel meghalt szívrohamban, halálra gázolta egy autó vagy felkötötte magát, akkor beleszámítják a koronavírus áldozatai közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!