Mikor vettétek először észre, hogy rengeteg itt a
bevándorló?
Tényleg sok Ganz Ábrahám. Gregersen (Ő szállította a fát a Szabadság híd építéséhez), Nézd meg a 13 Aradi Vértanú névsorát. A 6-os út mellett ott van Belojanisz falu (város?). Folytassam? Mindig is sok volt. "Anyám kún volt, az apám félig székely, félig román"
Esetleg idézzek Petrovics Sándortól?
2020. nov. 20. 14:11
2014 választási fidesz győzelem után kezdek, egyre több migráns lenni Budapesten.
2020. nov. 20. 14:21
13/23 A kérdező kommentje:
"Melyik város ez, mert én itt Budapesten nem sok ilyennel találkozom."
Ez pont hogy Budapest. Akármikor utaztam a városban mindig szinte minden utcán volt bevándorló árus. Elpoénkodjátok a kérdésem, viszont lassan tényleg migránsország leszünk. A szavazatom innen a Fideszé holtamig.
Drága arany bogaram. Ennyire kevéssé nagyon ritkán volt Magyarország multikulti történelme során. Asszimilálodott az összes sváb, krobót, sokác, szlovák, aki itt él, a cigányság jelentős része már csak magyarul beszél anyanyelvi szinten. Azért sok a kebabárus, mert a magyar street food nem kimondottan alkalmas arra, amire az emberek meg akarják venni, szóval érthetően népszerűek lettek az alternatívák. A legtöbb bevándorolt ember elég jól tud magyarul, a Kabul büfés afgán bácsitól a perzsa filmrendezőig a Tik Tak hummuszban, van csomó a magyart anyanyelvi szinten beszélő másodgenerációs kínai és vietnámi, satöbbi. Amíg angolul B1 szinten beszélő magyarok jönnek haza Londonból 7 év után, addig igazán semmi jogunk arra, hogy elvárjuk, hogy egy török kebabos 8 hónap magyarországi itt lét után folyékonyan beszéljen velünk az aktuális EU-s környezetvédelmi irányelvekről. Kérlek csináltass egy DNS-tesztet, aztán amikor kiderül, hogy a családod egyik fele Ukrajna a másik fele meg a Balkán felől érkezett, valamikor az 1800-as évek elején, akkor beszélgessünk a bevándorlásról.
2020. nov. 20. 15:10
Azok a migransok akik bejutottak az unio teruletere es valamelyik orszag regisztralta, akkor mar vannak papirjai amivel szabadon utazhat az EUn belul. Ez ellen nem tehet a kormany. Kormany csak annyit tehet, hogy nem fogad be idegeneket, nem gondoskodik roluk a magyarok penzebol.
2020. nov. 20. 15:16
Egyetem mellett lakom, ahol sok a külföldi tanuló. Békében élem az életem, mert fizetnek, és jól jön a pénz. A török gyrosát is szeretem, bár igen fejbe vágna, ha annak hívnám...
És nincsenek olyan sokan, és nem izgat, hogy tud-e magyarul. Örülök, hogy itt vannak. Rendszeresen veszek részt törökökkel Goa Partyn, ők szervezik! Kedvesek, aranyosak, segítőkészek. Veled ellentétben
2020. nov. 20. 15:26
17/23 A kérdező kommentje:
"Békében élem az életem, mert fizetnek, és jól jön a pénz. A török gyrosát is szeretem, bár igen fejbe vágna, ha annak hívnám..."
Ez a bizonyíték rá, hogy nem fogadja el a másságot. Nem asszimilálódott. A végtelenül ostoba ellenzéki propaganda szerint nem káros ez. Konkrétan az ellenzék szavazói bites droidok. A Fidesz és Viktor bezzeg jól áll a témához, szerencsére.
Ha trollkodsz, akkor remekül csinálod, ennyire ostoba elég kevés ember szokott lenni.
2020. nov. 20. 16:23
17
Trollkodsz, tudjuk, kár a gőzért
2020. nov. 20. 17:12
20/23 A kérdező kommentje:
Miért trollkodnék? Nektek mindenki troll, aki nem ellenzéki nézetekkel bír? Ennyire ellenségeskedtek? Ezért nem halad előre az ország, mert ott tesztek keresztbe ahol tudtok. Még tavasszal a felhatalmazásit se szavazták meg az ellenzéki csürhék, csakhogy ellenkezzenek a Fidesszel! Hogy törjön előre így a nemzet?
Kapcsolódó kérdések: