Szándékosan nem tesztelnek többet?

#10 Covid tesztet most egyre többet csinálnak és nem kevesebbet. A jövő héten kezdődik meg a nevelés-oktatásban dolgozók RENDSZERES tesztelése. Tegnap volt az önkormányzatunk által szervezett tesztelése a helyi pedagógusoknak - önkéntes alapon lehetett rá menni.
Hol csökken szerinted a tesztelések száma?

#12 Ez nem igaz. Múlt kedden reggel voltam teszten és pénteken délután volt meg az eredménye.
Ne keverd azzal hogy mikor értesítenek róla! Ha te hívod fel az orvosodat vagy megnézed ügyfélkapun keresztül, akkor 3-4 nap.

#14 Leírtam neked érthetően, hogy múlt kedden voltam tesztelésen. Nem tavasszal, nem nyáron, hanem most november 10-én. Előtte gyerekem volt 2 héttel korábban. A gyerekorvossal beszéltünk délután 1 órakor, másfél órával később már a covid-mentősökkel beszéltem arról hogy mikor mehetünk be a tesztre, 18 órára mentünk mert én nem tudtam korábban odaérni, de 16 órától mehettünk volna és 18:22-kor már túl is volt rajta a gyerekem, csütörtök délutánra meg is volt az eredménye.
Ha arra vársz hogy majd valaki felhív, majd valaki kijön és leveszi a mintát, majd valaki értesít az eredményről, akkor tényleg egy hónap. Aki ráér az kivárhatja. Nekem kicsit sürgősebb volt hát tettem érte és sikerült.

#16 Tudod ha mindenki akinek tünet nélkül, telefonnal a kezében és autóval a feneke alatt nem derogálna elmenni magának tesztelésre, ahogy mi tettük és ahogy sokan mások is, akkor nem kellene annyit várnia a covid-mentősökre annak sem, akinek tünetei vannak és lázas beteg.
De még mindig az a helyzet, hogy nem a tesztelés tart sokáig, hanem ha vársz hogy más mondja meg neked az eredményét. Ha arra várnék akkor még mindig karanténban ülnék és hétfőn már dolgoztam a negatív leletemmel, mert a főnökömnek ez kellett és nem az hogy az orvos vagy más adjon róla papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!