Az ellenzékiek miért az orosz oltástól félnek aminek az
alapja a tesztelt influenza oltás módosítása, míg a
Pfizer oltàs a nyugatiaké soha nem tesztelt mRNA alapú
oltàs?
Figyelt kérdés
Tehát az influenza oltással vannak évtizedes tapasztalatok amelyet a szputnyik alapnak használt,míg a nyugati mRNA alapú oltás most elöször kap engedélyt ezzel a technológiával korábban egy oltást sem adtak,fogalmunk sem lesz az évek mulva vagy évtizedek múlva jellentkezö mellékhatásokról
Oltás után majd jönnek az adatok...3.6 millió halott. Nem túl jó, de nem is tragikus. Orosz kormánynak nem szabad hinni. Főleg egy halatommániás diktátornak. Nem tanultátok meg a történelem során, hogy a diktátorokat nem érdekli a nép? Lehet, hogy a fele lakosság jól reagál a vakcinára és lehet a fele belehal de ez is megéri neki mert " legyőzte a vírust "
De magának nem adja be Putin, ahogy a 133 bátor Fideszes sem fogja. Viktor videót közölt arról h megkapja az infl. oltást. Azt se kapta meg. Belé se szúrták csak imitálták.
2020. nov. 18. 09:35
22/38 anonim válasza:
Amerikaban a gyógyszergyártó cégek rettegnek a perektől, mert ha olyan van lehúzhatják a rolót. Ott nem fognak szart kiadni a kezükből.
2020. nov. 18. 09:36
23/38 anonim válasza:
#22: Igen, úgy általában. De a COVID vakcinára az USA-ban extrém felmentést kaptak a felelősség alól a fejlesztők azért, hogy gyorsabban elkészüljenek:
Akkor is jobban meg tudok -bízni a nyugatban, mint a keletben. Történelem....
2020. nov. 18. 09:55
25/38 anonim válasza:
Fidesz hívők, oltsátok be magatokat az orosz vakcinával. Ne hallgassatok a kétkedőkre. Orbán apátok biztos nem vásárolna be belőle, ha nem lenne megbízható. Hajrá!
2020. nov. 18. 10:01
26/38 anonim válasza:
Az ilyen vitákban sokat segít a szelektív emlékezet az érvelésben. A nyugati gyógyszergyáraknak is megvoltak a botrányaik az utólag kiderített hazugságok, ferdítések. De ezekről nem illik megemlékezni. Tényleg az lenne a legjobb ha mindenki dönthetne hogy melyik vakcinát adatja be magának. A legújabb amerikai technológiát amit alig egy év alatt szögeltek össze rohamtempóban és többek között olyan mellékhatásai vannak mint egy erősebb másnaposságnak (remekül hangzik) vagy megbíznak az orosz/kínai fejlesztésben.
Én a második felé hajlok és nem vagyok fides hívő.
2020. nov. 18. 11:46
27/38 anonim válasza:
És az orosz vakcináról mit tudni? Csatolnád nekem a tanulmányt és a tesztelési eredményéket? Gyógyszerészetire járok, úgyhogy megértem a benne fogalmazottakat. Ja. Hogy ilyen nincs? Akkor nincs miről beszélni. Az Egyetemen egyik kurzus előadásán az amerikai vakcinát elemeztük. Elég eredményes. Szóval köszönöm én maradok annál.
2020. nov. 18. 11:49
28/38 anonim válasza:
"Egyetemen egyik kurzus előadásán az amerikai vakcinát elemeztük"
És milyen szinten állsz ezzel a vadonatúj technológiával kapcsolatban ?
Még diplomád sincs b.zmeg de te már "elemzed" az amerikai kutatások eredményét.
Szerénység elvtárs, szerénység.
2020. nov. 18. 11:57
29/38 anonim válasza:
Hm. "ELEMEZTÜK" Tudod az előadást a professzor úr tartja és nem holmi tanár segéd. Gratulálok az intelligenciádhoz. Gondolom életedben nem jártál még semmilyen felsőoktatási intézményben.
2020. nov. 18. 11:59
30/38 anonim válasza:
Senki nem azt mondta, hogy a nyugati cégek tökéletesek, hanem azt, hogy ott arányaiban nézve sokkal megbízhatóbb a helyzet már csak azért is, mert nem tusolják el az ügyeket. Oroszországban ezzel szemben meg egész más a szokás.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!